Shock!

április 13.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A két album hatása a mai napig érződik, a modern metál DNS-ét adják”

A 21. század első évtizedének két ikonikus lemeze éled majd újjá 2025-ben a nemzetközi koncertszínpadokon: a Bullet For My Valentine és a Trivium közös turnén állít emléket a The Poison és az Ascendancy albumoknak.

0227bmfvtrivium

2025-ben lesz húsz éve, hogy megjelent a Bullet For My Valentine The Poison albuma, illetve a Trivium Ascendancyje. A két lemez kora meghatározó albumai közé tartozott, mindkettő másféle kiutat mutatott az akkoriban csúcsra járt metalcore-vonalból, és számtalan fiatal rajongót hozott a súlyosabb zenéknek akkoriban. A két zenekar jövőre egyesíti erőit, és közös turnén emlékezik meg a dicsőséges múltról. A koncerteken teljes egészében eljátsszák majd a klasszikus lemezek anyagát. „A két album hatása a mai napig érződik, a modern metál DNS-ét adják – így a Trivium. – Hihetetlen belegondolni, micsoda befolyással bírtak a megjelenésük idején, mindkettő olyan volt, mint egy villámcsapás. A két zenekar egymástól függetlenül, más országban fejlődött ki, de összekapcsolt minket a dallamos heavy metal iránti őszinte rajongás, és mindketten meteorként robbantunk be. Akkoriban viszont olyan örvénybe kerültünk emiatt, hogy igazából sosem nyílt alkalmunk közösen játszani vagy kicsit hátradőlni a folyamatos turnézás, lemezfelvételek és világjárás közepette. Ez az évfordulós turné ezt szolgálja. Megünnepeljük ezt a fontos korszakot, és meginvitáljuk a rajongókat egy grandiózus estére, hogy énekeljünk, zúzzunk együtt, megünnepelve a zene döbbenetes erejét.”

A The Poisoned Ascendancy turnénak egyelőre öt brit arénakoncertet jelentettek be jövő év január-februárra, de az első hírek világ körüli megmozdulásról szóltak, így szinte bizonyos: lesznek állomások az európai kontinensen és Észak-Amerikában is. További részletek remélhetőleg hamarosan.

 

Hozzászólások 

 
#1 Edward_Richtofen 2024-02-27 16:09
Pont fordítva vagyok a két zenekarral, a "klasszikus" Trivium sose mozgatott meg, viszont az újakat nagyon szeretem, az első három lemezes BFMV-t viszont nagyon bírom, az újakat meg inkább hagyjuk. :D De Azért erre a bulira mindenképp beneveznék.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.