Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Job For A Cowboy is elkészült az új lemezzel

Befejezte új nagylemezének felvételeit az arizonai Job For A Cowboy, az utóbbi évek egyik gyorsan népszerűvé vált extrém metal csapata. A floridai Audiohammerben rögzített album valamikor 2012 elején jelenik majd meg a Metal Blade gondozásában.

A zenekar a Twitteren jelentette be, hogy teljesen elkészült az album, amit a Charred Walls Of The Damned gitárosaként is ismert Jason Suecof producerrel rögzítettek a floridai Sanfordban, az Audiohammer stúdióban. Már a júniusban kiadott EP-n, a Gloomon is Suecof melózott a csapattal, akik teljes nagylemezt utoljára 2009-ben jelentettek meg Ruination címmel.

A keverésre és maszterelésre váró új Job For A Cowboy műnek egyelőre nincs címe, de hamarosan nyilván ebben a kérdésben is döntésre jutnak. A zenekar márciusban már biztosan ott lesz a brit Metal Hammerhez kapcsolódó, öt állomásból álló Destroyers Of The Faith turnén Nagy-Britanniában a Cannibal Corpse, a Triptykon és az Enslaved társaságában.

A Signature For Starving Power című új dalt a csapat már játszotta az idei koncerteken, egy jó minőségű felvétele alább meg is tekinthető.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.