Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Heathen gitárduója játszik az Exodusban az augusztusi turné nagy részén

0801kragenNoha Gary Holt gitáros továbbra is a Slayerrel tölti az idei év nagyrészét, már megkezdődött a munka az Exodus következő nagylemezén, amely a Bay Area legendák közlése szerint 2014-ben meg is fog jelenni, természetesen Gary dalaival és játékával. A csapat augusztus elejétől Európában koncertezik, de a főnök nem lesz ott minden állomáson, a Heathenből ismert Kragen Lum helyettesíti majd.

Augusztus 2-án tizenhét állomásos európai turnéra indul az Exodus. Mivel párhuzamosan a Slayer is a kontinensen mozog majd, Gary Holt nem tudja vállalni az összes bulit saját csapatával, de néhány állomáson ott lesz társaival – néhol a két zenekar eleve azonos fesztiválon lép fel –, ahol pedig nem, ott a Heathen gitárosa, Kragen Lum (a képen) segíti ki az Exodust. Mindez azért pikáns, mert az Exodus másik gitárosa, Lee Altus ugyebár szintén a Heathenben játszik az Exodus mellett. A bandát Magyarországhoz legközelebb az ausztriai Kufsteinben lehet elcsípni augusztus 15-én.

Az Exodus emellett már dolgozik a következő nagylemezen, amelyen természetesen továbbra is Holté az irányító szerep. „Nem, amennyiben ez a végét jelentené mindannak, amit egész életemben csináltam", válaszolta Gary a MetalTitans azt firtató kérdésére még tavasszal, hogy belépne-e a Slayerbe, amennyiben az akkor még mindig lábadozó Jeff Hanneman nem tudna visszatérni a zenekarba. „Ha egyszerre futhatna az Exodus és a Slayer, akkor... Most már több mint két éve helyettesítek náluk, és az idei évemet is teljesen betáblázták a Slayer programjai. De folytatom a munkát az Exodusszal, és rengeteg riffet írtam a turné során. A Slayer nyári turnéján pedig magammal viszek majd egy kis hordozható digitális cuccot, amivel a hotelszobákban és egyéb helyeken is dolgozhatok az új Exodus dalokon."

Az Exodus utoljára 2010-ben adott ki nagylemezt Exhibit B: The Human Condition címmel.

 

Hozzászólások 

 
+1 #5 Flagellator1974 2013-08-01 15:36
Na itt a kétlakiság eredménye. Persze ha a zenésztársak bírják, akkor rendben.
Idézet
 
 
+2 #4 tschaby 2013-08-01 08:56
Én a Heathen-t legalább annyira (ha nem jobban) várom, mint az Exodust! Azt meg kifejezetten érdekesnek tartom, hogy amíg Holt a Slayerben zenélget, addig őt helyettesíteni kell az Exodusban. Még jó, hogy a Slayeres vállalása nem üti az Exodus dolgait...
Idézet
 
 
+3 #3 bluevoodoo 2013-08-01 08:06
"amennyiben a még mindig két évvel ezelőtti baktériumfertőz ése után lábadozó Jeff Hanneman nem tudna visszatérni a zenekarba" - hát, ő már sajnos biztosan nem fog tudni visszatérni :(
Idézet
 
 
+4 #2 TomTom86 2013-08-01 07:48
Miért nem Rick Hunolt helyettesít? Hegyaljás koncerten akkorát játszott, hogy az agyam leszakadt :)
2014 tényleg messze van, még jó, hogy hamarosan jön az új Death Angel lemez, amivel ki lehet húzni addig...
Idézet
 
 
+2 #1 kéjsóvár bohóc 2013-08-01 06:18
Nagyon messze van 2014! Már holnap jöhetne az új Exodus lemez!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.