Shock!

november 26.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„A hangzás a klasszikus power metal és heavy metal keveréke”

Új formációt alakított Erik Grönwall énekes és a multihangszeres Jona Tee. A H.E.A.T-ből ismert két zenész új bandája New Horizon néven fut, és első daluk máris meghallgatható.

1130newhorizon

2022-ben jelenik meg a New Horizon nevű formáció első lemeze a Frontiersnél, amelyről máris meghallgatható az első szám We Unite címmel. A név a H.E.A.T billentyűs/multihangszeres/producer/dalszerzőjét, Jona Tee-t, illetve Erik Grönwall énekest takarja: utóbbi bő egy éve került ki a bandából, hogy visszaadja a mikrofont az eredeti frontembernek, Kenny Leckremónak. A New Horizon első anyagán olyan vendégek segítik majd a párost, mint Robban Bäck (Mustasch), Sam Totman (DragonForce), Love Magnusson (Dynazty), Dave Dalone (H.E.A.T), Niko Vuorela (Temple Balls) és Laucha Figueroa. Érdekesség ugyanakkor, hogy a páros ebben a csapatban nem a H.E.A.T-re jellemző melodikus rockot játssza majd, hanem heavy metalt Jona Tee olyan korai hatásai nyomdokain, mint az Iron Maiden, a Helloween, a Hammerfall, a Manowar és az Edguy. „A hangzás a klasszikus power metal és heavy metal keveréke” – mondja.

Grönwallnál tavasszal leukémiát diagnosztizáltak, és kezeléseken is átesett, pár héttel ezelőtt pedig bejelentette: eltűntek szervezetéből a rákos sejtek, jelenleg gyógyultnak tekinthető.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wendigo - Budapest, Pesti Est Café, 2004. május 15.