Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A halálra készül a Shy és a TNT volt énekese

0408tonymillsRákot diagnosztizáltak Tony Millsnél. A Shy és a TNT volt frontembere gyógyíthatatlan, utolsó nagylemezét még éppen sikerült befejeznie.

„Rák. Nem csupán a csillagjegyem, hanem most már a végzetem is. Most diagnosztizálták, de nagyon késő van már" – ezekkel a mellbevágó szavakkal kezdődik Tony Mills frissen közzétett nyilatkozata, amelyben a frontember beszámol halálos betegségéről. Az 56 éves Mills a 2010-es évek elején már túlesett egy súlyos szívinfarktuson, de utána felgyógyult. Tavaly év végén azonban autóbalesetet szenvedett, és azóta folyamatosan problémák támadtak az egészségével, így számos kivizsgáláson járt. Végül megállapították: folyamatos fájdalmai és emésztőrendszeri problémái nem a karambolban összeszedett sérülésekkel állnak összefüggésben, hanem egy több mint egy éve növekvő daganat okozza őket, amelynek burjánzása csak felgyorsult a baleset következtében, illetve negatív hatásai is jobban érezhetők lettek ezután.

Mills a közlemény szövegezése alapján menthetetlen, és a jelek szerint próbálja is elfogadni a megmásíthatatlan tényt. „Hálás vagyok mindenkinek körülöttem, akik részt vettek legújabb lemezem, a Beyond The Law elkészítésében, amely egyértelműen az utolsó munkám lesz előadóként. Örülök, hogy időben be tudtam fejezni", írja Tony, aki utolsó hónapjaira visszavonul farmjára, hogy feleségével és állataikkal töltse élete végső szakaszát. „Köszönöm, hogy támogattatok énekesként és dalszerzőként. Számos hősömmel találkoztam és dolgoztam, és megéltem az álmaimat, amelyeket kattant tinédzserként dédelgettem – pedig nem volt rájuk esélyem, és a szüleim, illetve a tanáraim is óva intettek ettől a pályától. De mindannyian tévedtek."

Mills a Shy hangjaként vált ismertté a '80-as években, de később számos projektben megfordult, és a TNT-vel is készített három nagylemezt már a 21. században. Utolsó szólóalbuma a mostani tervek szerint júniusban jelenik meg.

 

Hozzászólások 

 
#3 Gábor 2019-04-08 19:46
Erre nem lehet mit mondani... :(
Idézet
 
 
#2 Venomádi 2019-04-08 11:11
A hideg kiráz amikor valaki így tud búcsúzni. Lee Kerslake is vigyorog a lemezeivel. Valójában nagyon méltóak az életre.
Idézet
 
 
#1 frontiers 2019-04-08 09:35
1 év alatt, hogy a francba tud ez a rohadt daganat így kifejlődni?

Baromira sajnálom :(
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.