Shock!

március 02.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Gotthard tagjainak új csapatában énekel Ronnie Romero

Újabb csapatot tolt a Rainbow-ban megismert Ronnie Romero alá a Frontiers. A Coreleoni nevű projektben a Gotthard két tagjával zenél az énekes.

1114coreleoni

Coreleoni a neve annak a csapatnak, amely most írt alá a Frontiers kiadónál, alapítója pedig Leo Leoni, a Gotthard gitárosa. A zenész mellett ott találjuk főcsapata dobosát, Hena Habeggert, illetve Ronnie Romerót, az újkori Rainbow énekesét is, a felállást pedig az U.D.O.-ból, illetve Jorn Lande szólóbandájából ismerős Jgor Gianola gitáros, illetve Mila Merker basszusgitáros teszi teljessé. A csapat februárban adja ki első nagylemezét, amely ráadásul kimondottan meglepő: olyan korai Gotthard-dalokat rejt majd, amiket az anyazenekar már egyáltalán nem játszik, így helyet kap rajta a Firedance, a Higher, a Here Comes The Heat, az In The Name, a Ride On..., a Let It Be és az All I Care 4 is, természetesen frissített, modernizált formában. Emellett pedig egy Walk On Water című új, saját számot is összeraktak.

Igen, a kérdés jó, mi sem értjük, miért nem a Gotthard égisze alatt hozta össze Leoni és Habegger mindezt, hiszen a hasonló újrajátszós lemezeknek mára igen komoly hagyománya van. A Coreleoni mindenesetre december végén már koncertezni is fog, egyelőre természetesen csak Svájcban.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.