Shock!

augusztus 14.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Godspeed basszusgitárosával erősít a Trouble

0821rhTeljes a Trouble felállása, miután bevettek soraikba egy új basszusgitárost Rob Hultz személyében. A zenész legismertebb korábbi csapata a Godspeed volt. A csapat pár európai koncerttel kezdi a turnézást októberben.

A Dark Tranquillityvel ellentétben nem kívánja felvételről bejátszani a basszustémákat a koncerteken a chicagói Trouble a közeljövő koncertjein. „Egy dal kivételével Bruce Franklin és én játszottuk fel a The Distortion Field basszustémáit", mondja Rick Wartell gitáros. „Ahogy azonban elkezdtünk készülni a turnéra, fontossá vált, hogy megtaláljuk a megfelelő embert a csapat számára. Rob nem csak nagyszerű basszer, de totális profi is meggyőző zenekari előélettel. Olyan személyiség, aki emellett tökéletesen passzol is közénk."

Hultz legismertebb korábbi zenekara a Godspeed volt, egy különleges megszólalású, két basszusgitárral felálló, durva hangzású doom csapat, akik 1994-ben az Atlantic kiadónál jelentették meg Ride című debütáló albumukat. A lemez producere a Skid Row basszere, Rachel Bolan volt, menedzserük pedig Geezer Butler felesége, Gloria Butler, de sajnos sem a professzionális háttér, sem az aktuális Black Sabbath, illetve DIO turnék előzenekari posztja nem volt képes ismertebbé tenni a nevüket (mindazonáltal Budapesten is játszottak a Sabbath és a Cathedral társaságában 1994 tavaszán). Emellett Rob játszott a Solace-ben, a Lethal Aggressionben és a Disease Conceptben is. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Godspeed tavalyi újjáalakulásában való részvételét érinti-e a Trouble-ban vállalt szerepe.

A Trouble októbertől Európában koncertezik, de a dátumokat még nem hozták nyilvánosságra teljes egészében.

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 the bandit 2013-08-21 09:51
Gigalike.....
Idézet
 
 
+3 #1 Aladin 2013-08-21 06:52
Állati jó lemez az a Ride.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wendigo - Budapest, Vörös Yuk, 2007. február 24.