Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A drogok ölhették meg Oderus Urungust

0327gwarMég nem sikerült pontosan megállapítani, mi okozta európai idő szerint hétfőre virradóra a GWAR frontembere, Dave „Oderus Urungus" Brockie halálát, de lapinformációk szerint egyre valószínűbbnek tűnik, hogy az 50 éves énekes tragédiájában a kábítószerek játszottak főszerepet.

Rendőrségi forrásokból származó amerikai lapértesülések szerint a drogok okozhatták Oderus Urungus halálát. A szükséges vizsgálatok még eltartanak egy ideig, valószínűleg legalább hat hétnek kell eltelnie, mire végleges eredmény születik, és ténylegesen meg lehet állapítani, miért hunyt el Dave Brockie ilyen korán és váratlanul. Az énekes holttestét richmondi otthonában találták meg. Brockie pár évvel ezelőtt, a GWAR gitárosa, Cory Smoot halálakor azt mondta: mindnyájuk számára nagy megkönnyebbülést jelentett, hogy társuk nem kábítószer-túladagolásban vesztette életét. „Cory halála mindnyájunk számára komoly figyelmeztetés. Fellélegeztünk, amikor kizárták a drogokat az okok közül, de aztán abba is elég ijesztő volt belegondolni, hogy valaki 34 évesen szívrohamot kap", mondta akkor.

A GWAR jövője továbbra is kérdéses, hiszen Brockie a csapat utolsó alapító tagja és egyben főnöke is volt. Annyi biztosnak tűnik, hogy augusztusban azért megtartják a szokásos GWAR BBQ rajongói találkozót és minifesztivált, amely idén természetesen a frontemberre való emlékezés jegyében telik majd.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.