Shock!

február 19.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

2021-re tolta jövőre tervezett európai turnéját Ozzy Osbourne

Ismét elhalasztotta európai turnéját Ozzy Osbourne. Az énekes jelen állás szerint most 2021 első felében lesz majd látható errefelé.

1010_ozzy

Elméletileg 2020. január 31-én, Nottinghamben startolt volna Ozzy Osbourne európai turnéja, amellyel a No More Tours 2 körút korábban egészségügyi problémák miatt törölt állomásait pótolta volna az énekes a Judas Priest vendégeskedése mellett. Ozzy most ugyanakkor ezeket a koncerteket is lemondta, és csak jövő májustól kezdi meg ismét a turnézást Észak-Amerikában – utóbbi bulik tehát az eredeti terveknek megfelelően folynak majd le.

„Mint talán tudjátok, vagy nem tudjátok, idén év elején elestem, és az összes csigolyám megsérült a nyakamban, ami miatt meg kellett operálni”, mondja a frontember. „Most már sokkal több csavar van a nyakamban, mint egy autóban. Nem haldoklom, éppen gyógyulófélben vagyok – csak a dolog kicsit tovább tart, mint előzetesen gondoltuk. Nagyon unom már, hogy egész nap a kibaszott ágyban legyek, így alig várom, hogy felkeljek a seggemről, és ismét nekiinduljak, de kicsit még türelmesnek kell lennetek. Az európai turnét így elhalasztom, mert nem állok készen rá. Nem vonulok nyugdíjba, még mindig várnak rám koncertek, de amikor visszatérek a színpadra az amerikai turnén, azt akarom, hogy száz százalékos formát nyújtsak, és mindenkit ledöntsek a kibaszott lábáról. És egy új lemez is úton van emellett. Köszönök mindent a zenekaromnak, a stábomnak, a Live Nationnek és leginkább a Judas Priestnek. A rajongóknak mindössze annyit mondanék: őszintén hálás vagyok a türelmetekért és a lojalitásotokért. Szeretlek benneteket. Most pedig hagyjatok a picsába, hogy meggyógyulhassak.”

A svéd Live Nation szerint az európai turné most 2021 első felében esedékes.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.