Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

2016 első felére várható az új Samael

0612samaelNyáron vagy ősszel nekifekszik a régóta esedékes új lemeznek a svájci Samael. Michael „Vorph” Locker énekes/gitáros szerint az anyagon mindenképpen lesznek újdonságok is.

„Még mindig dolgozunk az új albumon”, mondta a Samael körüli aktuális történésekről a LoudTV-nek Vorph. „Most nyáron fesztiválozni fogunk a teljes Ceremony Of Opposites lemez programjával, amit Kanadában már lenyomtunk négy buli erejéig, hamarosan pedig Svájcban is lesz egy ilyen bulink. Szerintem ez jól működik. Ami érdekes, hogy Thomas Betrisey személyében új basszusgitárosunk van, és érdekes vele együtt felidézni a régi dolgainkat, és felkészülni a következő, már közös lépésre.”

A zenekar szerződése lejárt a Nuclear Blasttel, így egyelőre nem tudni, mikor jelenik meg a 2011-es Lux Mundi folytatása. „Az a terv, hogy haladjunk előre, de azért nem lesz totálisan másmilyen a következő lemez. Viszont pár meglepetés biztosan várható. A dalok már majdnem elkészültek, már csak fel kell venni őket, és elvégezni az utolsó simításokat. De az alap majdnem egy éve megvan. Azért nem fejeztük be, mert Xynak különböző más elfoglaltságai voltak, írt némi komolyzenét a városunk számára, és készített hozzá némi fényes-hangos showt is, amit idén megint elő fognak adni. Ez némiképp hátráltatta a munkát. Szóval most előbb fel kell vennünk a lemezt, amire talán már a nyáron sor kerülhet, vagy talán közvetlenül utána, aztán majd meglátjuk. Most azt tudom elképzelni, hogy 2016 elejére vagy legkésőbb egy év múlva kijön az album.”

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.