Shock!

március 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

2009-es koppenhágai koncerttel folytatta a karantén-streamek sorát a Metallica

Koppenhágai koncerttel folytatta a Metallica a koronavírus-karantént enyhítendő streamek sorát. A buli felvétele alább teljes egészében megtekinthető.

metallica_p2010_27

A koronavírus miatt év végére tolta áprilisra tervezett dél-amerikai turnéját a Metallica, és májusra tervezett észak-amerikai fesztiválfellépéseik is elmaradnak, hiszen a szóban forgó rendezvényeket a szervezők teljes egészében törölni kényszerültek. A zenekar ugyanakkor már készül a járvány levonulása utáni időszakra: csatlakoztak az egyetlenként állva maradt 2020-as amerikai rock/metál-megafeszt, a szeptemberben esedékes, louisville-i Louder Than Life felállásához. A Metallica a napokban mindennek tetejében 350 ezer dollárral járult hozzá a koronavírus elleni harchoz különböző szervezetek támogatásával.

James Hetfieldék emellett minden héten hétfőn egy teljes koncertet streamelnek a YouTube-on és a Facebookon. A sort egy tavaly júniusi írországi buli felvételével nyitották, és egy 2017-es párizsi koncerttel folytatták, tegnap este pedig egy 2009-es koppenhágai koncert került sorra.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.