Shock!

november 30.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Demó tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Szeg: Fit Of Rage

Rövid, tömör, velős zúzda! Ismert debreceni zenészek gyülekezete a Szeg: Bakos Jozsó basszusgitár (Numb, Beholder), Patai Károly gitár (Numb, Beholder), Papp Zsolt ének (Trident), Szilágyi Pisti dob (Necropsia).

A 6 számos felvételt valóban a bekezdésben leírt pár szóval tudnám egyszerűen jellemezni, tényleg elsöprő és lényegretörő dalokat ráztak egybe a srácok! Nem pusztán extrém metal zenéről van itt szó, a Szeg valahogy elüt az átlagos agyrombolástól. Akár új kategóriába is lehetne őket sorolni, de ennek meghatározására még én is képtelen vagyok.

A kitűnő minőségben rögzített nóták minden hangszeren érdekes hangzást kaptak, ez talán az egyediség alappillére. Hiányt elsősorban az énektémák kidolgozatlanságában látok, Zsolt hangjában szerintem sokkal több potenciál rejlik, mint amit itt produkál nekünk. Sőt, én több teret adnék Jozsó hörgéseinek, ha jól emlékszem a Beholder frontemberi posztján sem vallott szégyent anno.

Azt pedig, hogy Szilágyi Pisti jól dobol az anyagon, szerintem senkinek nem kell mondanom, az ő tudása zenekarról zenekarra csak profibbá érik. Szóval "no comment"! Ki kell még emelnem Patai Karesz gitárjátékát, riffjeivel, egyéni játékával ma már talán Debrecen, vagy akár az ország egyik legtehetségesebb gitárosa!

A Szeg a "Fit Of Rage-dzsel" valami újat tett le az asztalra, nem kétséges számomra, hogy még nagyon sokat fogunk hallani róluk!

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.