Shock!

február 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Demó tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

Noise Machine: Deus Ex Machina

Kissé idegesítő, hogy totál ugyanazt a címet választotta anyagának a "Zajgép", mint amit a norvég Liv Kristine (Theatre Of Tragedy) szólólemeze is visel... Sajna van még 1-2 negatívum, a legszembetűnőbb a hibás angol nyelv.

Én irtó bogaras vagyok az angol nyelvű szövegekkel kapcsolatban, ezért tanácsolom mindig, hogy egy zenekar csak olyan szövegeket nyomtasson a borítóba, amelyek helyességéről meggyőződtek. A Noise Machine esetében tehát kihagytam volna.

S most a zenéről: akusztikus gitárintróval indul a kazi, amit a neves LMS stúdióban rögzítettek. A hangzás ebből kifolyólag állat. A zene alapjában véve death metal, gitárszólókkal és női vokállal, ami ma már teljesen elfogadott, megszokott dolog. Több nyugis rész szakítja meg a zúzást, tehát nem rendeztek vérfürdőt a stúdióban. A zene nem elég elragadó számomra, pedig koncerten még az volt...

A hazai death bandák anyagainak gyűjtői szerválják be nyugodtan ezt a 6 számos (intro + outro), színes borítós kazit, a csapatnak pedig azt ajánlom, hogy figyeljenek oda jobban a részletekre és próbáljanak merészebb, a szokásostól egy kicsit eltérő ötleteket is alkalmazni a zene írásakor!

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.