Shock!

január 21.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Primordial: To The Nameless Dead

Sokat gondolkoztam azon, hogy mit írhatnék arról az albumról, ami számomra az év legjobbja. Nem született rá válaszom, mert tapasztalataim szerint ez pont az a zene, ami éppoly sok jelentést hordoz mindenki számára, mint a hétköznapi jelenségek: a napsütés, az eső, a derűs idő és a vihar, a vidámság és a szomorúság, az évszakok, az évek, a múlandóság.

megjelenés:
2007
kiadó:
Metal Blade
pontszám:
10 /10

Szerinted hány pont?
( 34 Szavazat )

Szeretheted, utálhatod, elfogadhatod, elutasíthatod. Megoszt, mégis összeolvaszt. A szótáramból hiányoznak azok a szavak, amik ezt a zenét leírhatják. Nem ez a legjobb album, amit alkottak, de nem kisebb, mint a többi. Csak a szívedre hallgass, ha ezt az albumot hallgatod.

Egy megoldhatatlan problémát szerettem volna feloldani, ez született, elolvasod vagy nem, én büszke leszek rá, ilyen cikket még nem írtam, és ha ezt most épp olvasod, ilyen cikket talán ez az újság még nem jelentetett meg. Régen visszaadtam volna a tollat, ha érdekelne más véleménye.

Légy büszke arra, aki vagy.

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Xanadu 2018-04-15 23:28
Hú. Ez ám a mindenre kiterjedő, szórakoztató, ámde mégis kellőképpen elmélyült Albumkritika, hovatovább, Recenzió! Gondolom, a T. Szerző heteken át szerkesztgette, farigcsálta, toldozta-foltozta s emésztgette, míg elnyerte végső formáját. Bámulatos, ahogy a dalokról és azok zeneiségéről mond komplex véleményt, kitérve azok minden szegmensére, finoman szőtt árnyalataira.

Aki még sosem hallott a dublini Primordialről, és ide sodorja a tavaszi szél, az ennek az Epikus Elemzésnek a hatására rögvest rajongóvá avanzsál.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2004. október 29.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. október 8.