Shock!

április 25.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

C.A.F.B.: Zanza

A négy arcból álló budapesti C.A.F.B. 14 számos albuma laza, feelinges zenét tartalmaz. Sok a dallam, fontosak az ironikus szövegek, melyek különböző súlyos témákat taglalnak. A negatív érzés az uralkodó. Greg énekhangja igazán "rock and rollos", durva, reszelős. Mint köztudott, mindenki Lukácséhoz (TCS) hasonlítgatja, de azért van különbség.

megjelenés:
1997
kiadó:
Premier Art
pontszám:
- /10

Szerinted hány pont?
( 3 Szavazat )

A basszgitáros Sütő Laja viszont még nem itta el teljesen a hangját, ezért egy fokkal higgadtabb az éneke és a dallamai. A mjúzik hangulatos, Therapy? -hatású zajadag, de szerencsére az egyéniség sem hiányzik. Jónéhány elszállós szinti- és gitárrész is felfeezhető, tele enyhén depressziós érzelmekkel. Az Engedj be! hangszerelése például kurvára bejött nekem a cselló szerepeltetésével, és a további dalok világa is élvezetes. Mindig is díjaztam a jó ötleteket és a nehezen behatárolható zenéket. Az utolsó nótában megszólal a legendás Szamárinduló is, ha-ha!

És bár elsősorban death/black metalban vagyok otthon, néha kell 1-1 ilyen más műfajú banda is. Ide a végére már csak annyit, hogy jó lenne, ha a dob kicsit brutkóbb hangzást kapna a következő anyagon. A többi O.K.!

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hirdetés

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2007. január 12.