Shock!

február 19.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

C.A.F.B.: Zanza

A négy arcból álló budapesti C.A.F.B. 14 számos albuma laza, feelinges zenét tartalmaz. Sok a dallam, fontosak az ironikus szövegek, melyek különböző súlyos témákat taglalnak. A negatív érzés az uralkodó. Greg énekhangja igazán "rock and rollos", durva, reszelős. Mint köztudott, mindenki Lukácséhoz (TCS) hasonlítgatja, de azért van különbség.

megjelenés:
1997
kiadó:
Premier Art
pontszám:
- /10

Szerinted hány pont?
( 3 Szavazat )

A basszgitáros Sütő Laja viszont még nem itta el teljesen a hangját, ezért egy fokkal higgadtabb az éneke és a dallamai. A mjúzik hangulatos, Therapy? -hatású zajadag, de szerencsére az egyéniség sem hiányzik. Jónéhány elszállós szinti- és gitárrész is felfeezhető, tele enyhén depressziós érzelmekkel. Az Engedj be! hangszerelése például kurvára bejött nekem a cselló szerepeltetésével, és a további dalok világa is élvezetes. Mindig is díjaztam a jó ötleteket és a nehezen behatárolható zenéket. Az utolsó nótában megszólal a legendás Szamárinduló is, ha-ha!

És bár elsősorban death/black metalban vagyok otthon, néha kell 1-1 ilyen más műfajú banda is. Ide a végére már csak annyit, hogy jó lenne, ha a dob kicsit brutkóbb hangzást kapna a következő anyagon. A többi O.K.!

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.