Shock!

október 30.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Árnyak: Nehéz csend

Kevés negatívumot tudnék felsorolni az Árnyak lemezeit illetően, ezúttal is csak egyetlen egy dolgot sérelmezek, méghozzá a hangzásban kialakult mélyen döngő aránytalan hangokat. Valahogy nálam némileg rontja az összképet, viszont gondolom, ez meg senkit nem érdekel...

megjelenés:
2000
kiadó:
HMP
pontszám:
8 /10

Szerinted hány pont?
( 3 Szavazat )

Nézzük tehát, mit is rejt valójában a végre maximális hosszúságú anyag. Jöhetnek a pozitívumok. Szomorú, depressziós hangulat keríti hatalmába azokat, akik belenyúlnak az új repertoárba. Ez a szomorúság azonban nem csúszik egyhangúságba, számos színes elem és technikai megoldás került a dalokba, ami végig remek albumnak ad teret kibontakozni. Miközben felcsendülnek a friss felvételek, itt-ott előbukkan egy-egy régi már-már általam klasszikusnak vélt tétel is (Vétkeim, Utam a mélybe).

A csapat ezúttal is hozta megszokott borongós, megbízható korongját, mely így a tél-tavasz elején rendesen hazavágja az embert, egy sötét nyomasztó éjszakán. Fontos még megemlíteni az album borítóját, amely tökéletes kidolgozásával teljes mértékben ráilleszkedik erre a darkos "árnyjátékra".

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.