Shock!

május 19.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A&R tartalomböngésző

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

RockOut: Az út végén

Megjelent RockOut zenekar új nagylemeze, egy ízig vérig kiforrott rock/metal lemez, mindenki által befogadható énekdallamokkal, zúzós alapokon.

0726_rockout

Tepliczky Gábor a zenekar küldetéséről, és az elkészült lemezről mesélt: „Jelenleg csak saját dalokat játszunk, csak magyar nyelven készülnek a dalszövegek. Ennek előnyeit, hátrányait elfogadtuk, tudatosan döntöttünk így. A zenélés nem a főállásunk, így fokozottabban érvényes, hogy olyan zenét csinálunk, amit élvezünk. A lemez célja, hogy megmutassuk, hogy szerintünk mi az igazi metal zene. Reméljük sok más emberrel találkozik az elképzelésünk, és örömet tudunk okozni a dalainkkal. A lemez nem egy adott koncepció alapján épül fel, helyet kapnak rajta komoly, és vidámabb dalok. Stílusunkban keverednek a kemény, akár trashes gitártémák és a nagyívű refrének, amiket Ricsosz nagyszerű hangja tesz teljessé. Talán az egyetlen olyan metal zenekar vagyunk az országban, amely vak frontemberrel dolgozik. Ennek megvannak a hátrányai, de mi kiállunk mellette, mert nagy hang, és csodálatos zeneiséggel áldotta meg a sors. A zenét meg úgysem látni, hanem érezni kell."

A zenekar 2009-ben alakult Budapesten. Alapítója Tepliczky Gábor és Kószó Imre voltak. Eleinte főleg feldolgozásokkal foglalkozott a csapat, de mindig is jelen voltak saját szerzemények a repertoárban. A mai felállás 2018-ban jött létre. Tagok: Tepliczky Gábor - gitár, Kazár Péter - gitár, Kis Róbert - basszusgitár,Vákár Viktor - dob, Szepesi Richárd - ének/billentyű.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.