Shock!

november 27.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Szeptember 4-én Mad Robots-lemezbemutató a Trip Hajón

Szeptember 4-én, a budapesti Trip Hajón tartja az áprilisban megjelent Pareidolia lemez bemutatóját a Mad Robots. A zenekar társa a hasonló műfajban alkotó Slowmesh lesz.

0827madrob

Nemrég jelent meg a Mad Robots új nagylemeze, a kiválóan sikerült Pareidolia, amelynek jövő héten tartják a bemutató buliját Budapesten a Slowmesh társaságában. Részletek a koncertről itt, a zenekarral az új album kapcsán készített interjúnk pedig itt olvasható.

A Mad Robots a közelmúltban célul tűzte ki, hogy friss lemezük végre vinyl formátumban is megjelenjen, ezt crowdfunding kampány keretében szeretnék megvalósítani, amihez a közönségük segítségét kérik. „Egy évtizedes álmunk, hogy a Mad Robots legalább egy lemeze kijöjjön vinylen is. Ez ilyen underground becsípődés nálunk. És az underground szép és jó! Sajnos anyagilag egyáltalán nem rentábilis a mi helyzetünkben ez a formátum. Ezért gondoltuk, hogy kísérletet teszünk crowdfundinggal megvalósítani ezt az álmot, egyelőre nem sok sikerrel sajnos... ettől még töretlenül hiszünk! Underground 4 life!!!"

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.