Shock!

április 08.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Pogózz Daniért!

Jótékonysági koncertet tartanak december 14-én, az S8 Undeground Clubban. A rendezvényen olyan csapatok lépnek fel, mint a Tisztán A Cél Felé, a Shitpump, a Hatvan City Hard Core, a Fck Bad Things vagy a Dogs On Leads.

1211s8

„Februárban rendeztük meg az első Pogózz Daniért rendezvényünket, amely felülmúlta az eredeti elképzelésünket (250 ezer forint csak a belépőből és becsületkasszából!), így nagy örömmel kezdtük el a második eseményt Képíró Sanyival, aki ezekre a bulikra rendelkezésünkre bocsátja a klubját!", írják a szervezők. „Bazsó Dánielt 2018 őszén SMA 2-vel (spinális izomatrophia) diagnosztizálták, ezért a jegyekből származó teljes bevételt felajánljuk neki. Mi így szeretnénk hozzá járulni a család mindennapjainak könnyebbé tételéhez... Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy Danika a szívünkhöz nőtt, picit a színtér gyereke lett, azóta is sokan követitek a sorsát és támogatjátok... Sajnos a hetekben kiderült, hogy Dani öccse, Berci is SMA-s lett, így decemberben már nemcsak Daninak gyűjtünk, hanem Bercinek is. Neki is rendszeres gyógytornára, úszásra, rehabilitációs foglalkozásokra lesz szüksége, valamint különböző fejlesztő eszközökre. Ezek biztosítása a két gyerkőcre évi milliós tétel a családnak."

A decemberi koncerten a keményebb vonalas hardcore és harcore/punk zenekaroké lesz a főszerep: ott lesz a Tisztán A Cél Felé, a Hatvan City Hard Core, a Fck Bad Things, a Dogs On Leads, a Shitpump, a Támadás Egy Idegen Bolygóról, a Rendszeridegen és a Long Live The Martyr. Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.