Shock!

augusztus 25.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Omega Diatribe, Kill With Hate, Orient Fall és Aspects a Dürerben

Február 15-én igen erős hazai extrém metalos eseményt rendeznek a Dürer Kertben: együtt lép színpadra az Omega Diatribe, a Kill With Hate, az Orient Fall és az Aspects.

0214od

Igen masszív line-up állt össze péntek estére a Dürerben, amelynek láttán alighanem heves dobogásba kezd az underground metal szerelmeseinek szíve. Végre a fővárosban lesz látható a budapesti extrém groove metal gépezet Omega Diatribe, akik az Európa turnéjuk után, 110 százalékosan feltöltődve végre ismét a fővárosban szolgáltatják majd a súlyosabbnál súlyosabb groove-okat tavaszi Rise Above The Sky turnéjuk keretein belül.

Továbbá az ország egyik legkomolyabb death metal brigádja, a Kill With Hate is látható/hallható lesz, akik ugyan visszafogottabb tempóra kapcsoltak az utóbbi időben, viszont a bulijaik annál velősebbek és arcszaggatóbbak lettek. A progresszív zenék hívei előtt bizonyára az Orient Fall brigád neve sem cseng más ismeretlenül, szintén precíz és hatásos show-ra késüzlnek. Az estét pedig egy igen ígéretes fiatal csapat indítja majd, akik Aspects névre hallgatnak. Zenéjükben egyaránt jelen van a djent, a deathcore és a progos vonulat.

Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.