Shock!

június 26.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Nomad: nyerj CD-t és pólót a december 19-ei lemezbemutatóra!

Listavezető új album. Újabb rádiós sláger. A Dal 2019 legjobb 30-as mezőnyében. Lemezbemutató koncert: 2018. december 19. Ellátóház. Ráadásul most CD-t és pólót is nyerhetsz.

1214nomad

Október 26-án jelent meg a Nomad zenekar (Jánosi Szabolcs - gitár, Juhász Marci – ének, Mihalik Ábel – dob, Nagy Levente – basszusgitár) negyedik stúdióalbuma Új remény címmel, és a megjelenés napján a Deezer albumlistájának 1. helyén nyitott. A nagylemez november 2-án CD-n is megjelent, és a MAHASZ albumeladási listájának 11. helyén kezdett. Az exkluzív kivitelű digipak csomagolású CD hatpaneles poszterrel látott napvilágot. A tíz új hangfelvétel között megtalálható a már klipről is ismerős Piros és zöld lámpák, a különleges szöveges videóként is elérhető Van-e remény?, az első Nomad-albumról feldolgozott és a ROCK FM által kiemelt rotációban játszott Pillanatok, melyre több, mint 100 Nomad rajongó fotóiból készült videó.

A zenekar ősrajongóinak a lemeznyitó Örökké barátok és a megrázó lemezzáró tétel, a Csak a csend szól lesz igazi csemege, míg A remény hídjai egyértelműen a Nomad nagy slágere, hiszen nagyon gyorsan került rotációba a Petőfi rádióban és a digitális zenehallgató oldalakon is ez a legtöbbet hallgatott új Nomad-dal. Hasonlóan szerethető, értékes Az én világom című dal. Helyet kapott a lemezen Ákos nagy slágerének, a Keresem az utamnak egy az eredetihez hű, de mégis izgalmas változata. A Van pár kilométer című dalhoz nagyon hangulatos road movie-t forgatott a csapat, mely hamarosan elérhető lesz a zenekar youtube csatornáján. Szintén a keményebb oldalát mutatja a bandának a Ha nem nőnek virágok... című dal, amely az iTunes dal eladási listájának a 18. helyéig jutott. Régi vágya teljesült a zenekarnak azzal is, hogy A remény hídjai című daluk bekerült A Dal 2019-be, hiszen negyedik alkalommal jelentkeztek az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatójára és annak ellenére, hogy korábbi pályamunkáik (Sajnálom, A szerelem ilyen, Van-e remény?) komoly rádiós és/vagy közönségsikert arattak, most végre a tévénézők előtt is megmutathatják tehetségüket.

A Nomad nevéhez méltóan körbejárta már a budapesti klubokat, és az új lemez bemutatójára is egy új helyszínen, az Ellátóházban kerül sor 2018. december 19-én. Vendég a szeghalmi Mudfield lesz, akiket a tavaszi Nomad turnén már láthatott a közönség. Érdemes időben érkezni, mert Kovácsovics Máté és zenekara hoz pár új dalt a februárban megjelenő Sárrét című albumáról. Részletek a koncertről itt.

A Hear Hungary és a Shock! közös játékának keretében most két olvasónk is CD plusz póló kombót nyerhet, mindössze egy kérdésre kell válaszolni a koncert előtt (a válaszadásban természetesen a mi cikkeink is segítenek):

Mely nemzetközi szervezet kampányába került be pár évvel ezelőtt a csapat Légy jó című dala?

A válaszokat az info (kukac) shockmagazin.hu címre kérjük december 18-án éjfélig, NOMAD tárggyal. A nyerteseket szintén e-mailben értesítjük majd.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#1 Horváth Attila 2018-12-18 13:31
Elküldve. Egyébként az új albumról terveztek írni? Kíváncsi lennék a véleményetekre. Nekem először kicsit idegen volt ez a fajta, poposabb megközelítés (bár a Sajnálommal már volt előzménye), de egy idő után elég sokat hallgattam mégis. Más, mint az eddigiek, de nagyon jól sikerült. (Mint minden, amit eddig csináltak.)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.