Shock!

június 22.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Megjelent Ice-T életrajzi könyve

Megjelent Douglas Century: Ice-T - egy gengszter útja Hollywoodig című életrajzi könyve, amit Dudich Ákos magyar fordításában olvashattok. A könyvbemutatóra a Gödör Klubban kerül sor június 3-án.

0603_dudich
Ma este átveheted a Gödör klubban Ice-T életrajzi könyvét, amely Dudich Ákos és a Konkrét Könyvek Kiadó gondozásában jelent meg. "Az előrendelők itt átvehetik a példányaikat, és készpénzért megvásárolható is lesz a helyszínen. Amivel készülünk: könyvbemutató, kerekasztalbeszélgetés, meet and greet, hardcore rap és metal orrvérzésig, sztárvendégek. Hiphop fronton Big Daddy Laca és Busa-P a mikrofonoknál, a pult mögött pedig DJ Quick erősíti Dr. D-t egy fergeteges Ice-T showban! Utána kerekasztalbeszélgetés a vendégekkel és a szerzővel a könyvről és Ice-T jelentőségéről Szénégető Richárd - Ric$Cast vezetésével. Ezután színpadra lép a Body Count by Nobody Counts, a világ egyetlen gettó-metál tribute zenekara, az úri közönség táncol. Sztárvendég: Horváth István Pityesz. A belépés díjtalan, a kilépés bizonytalan."

Ice-T - egy gengszter útja Hollywoodig című könyv megjelenésére rendezett beszélgetés és koncert a Király utcai Gödör klubban látható június 3-án, hétfőn 19 órakor.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.