Shock!

április 22.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Március 27-én U.D.O. a Barba Negrában

Új lemezével és Peter Baltes egykori Accept-es basszusgitárossal az oldalán érkezik március 27-én Udo Dirkschneider és zenekara. A Barba Negrában egy frissen felfedezett a angol csapat, a Tailgunner is bemutatkozik.

0728udo

Bizonyára senki sem lepődik meg a híren, hogy a német heavy metal nehézsúlyú alakulata, az U.D.O. a 2023-as évben sem lassított. Ausztráliai és japán turnéállomások után még lenyomták a tavalyi fesztiválszezont is, immár az új basszusgitáros és régi Accept-es cimbora, Peter Baltes közreműködésével. Emellett sikerült tizenhárom új dalt is felvenni, amivel az öttagú csapat új támadóformációba rendeződik, a szó szoros értelmében: ugyanis az augusztusban megjelent Touchdown album borítója, és az új zenekari fotók is az amerikai foci világából merítettek ihletet.

Az Udo Dirkschneider nevét viselő U.D.O. immár harminchét éve indult, másfél tucat nagylemezt, hat élő felvételt, három válogatást és tizenhét kislemezt adott ki, és pályafutásuk egyáltalán nem lefelé ível: a németországi lemezeladási listákon éppen a legutóbbi lemez érte el az eddigi legjobb, negyedik helyezést. A mostani turné stílszerűen az Egyesült Államokban indult még tavaly, de február eleje óta már Európát róják, méghozzá egyre több teltházas állomást felmutatva. Budapesten március 27-én lesz a sorakozó az alapvonalnál, és indul a meccs a Barba Negrában.

A budapesti koncert vendége a heavy metal szcéna egyik legforróbb új brigádja, a Tailgunner. A csapat 2018-ban indult, de már több sikeres brit turnét letudott, a Fireflash Recordsnál pedig az első nagylemez is megjelent.

A Livesounds bemutatja: Touchdown World Tour 2023/24
2024. március 27., szerda 18:30 óra
Budapest, Barba Negra Red Stage
U.D.O., Tailgunner
Belépő: elővételben 11.900 Ft, a koncert napján 12.900 Ft

Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.