Shock!

február 23.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Magyarországon Dél-Korea egyik legsikeresebb rockcsapata

1205theroseBudapesten lép fel márciusban a The Rose. A dél-koreai rockcsapat fellépésének helyszíne a Papp László Sportaréna lesz.

A dél-koreai The Rose négy zenészből áll: Woosung énekes/gitárosból, Dojoon multihangszeres/énekesből, Jaehyeong basszusgitárosból és Hajoon dobosból. A megalakulásuk óta izgalmas koncertjeikről híres The Rose gyorsan Dél-Korea egyik legkeresettebb bandájává vált, a kritikusok által is elismert albumokat jelentettek meg, amelyek rajongókat szereztek a négyesnek világszerte. 2019-ben a bandatagok közül hárman is átmeneti szünetet tartottak karrierjükben kötelező katonai szolgálatuk miatt, ami alatt Woosung sikeres szólókarriert folytatott, sikeres lemezeket adott ki, és teltházas világkörüli turnékat folytatott. A kitartó rajongók örömére a The Rose újra összeállt Woosung egyik dél-koreai fellépésén 2022-ben. Ezen újraegyesülés eredménye lett a HEAL című albumuk.

A pop/rock/indie-fúzióban utazó csapat Dawn To Dusk turnéja 2024. március 17-én Budapestet is eléri, a koncert helyszíne a Papp László Sportaréna lesz. A jegyértékesítés december 5-én, 10 órakor kezdődik a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.