Shock!

február 21.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Kun Péterről is megemlékeznek a Sing Sing jubileumi koncertjén

Kun Péterre emlékeznek február 10-én, a Barba Negrában a Sing Sing harmincöt éves jubileumi koncertjén. A bulin a csapat klasszikus korszakának frontembere, Abaházi Csaba is fellép.

0209sskp

A tavaly júliusi százhalombattai emlékkoncert után február 10-én Budapesten is megemlékeznek egykori zenésztársai az 1993-ban, tragikusan fiatalon elhunyt gitáros, Kun Péter gitárosról, azaz Kunosról (Triton, Magazin, Sing Sing, Új Triton, Kanguru, Pokolgép, Edda Művek). Az eseményt a Sing Sing különleges, harmincötödik jubileumi koncertjével együtt rendezik, amelyen az egykori cellatársak mellett színpadra lép a banda klasszikus korszakbeli frontembere, Abaházi Csaba, valamint Kunos lánya, Kun Petra is.

Az eseményhez időzítve jelenik meg a Triton Álmod legyen szép albuma. A Kunos zeneszerzői munkásságát fókuszba állító és emléke előtt tisztelgő, kilenctételes album a Triton kötelékében született dalok újra feljátszott és rögzített verzióival. Az anyag közreműködői Csarnoki Antal gitáros, Csordás Levente énekes, Kun Petra billentyűs, Lévai-Hangyássy Bence gitáros, Lévai Hangyássy László basszusgitáros, Závodi Gábor billentyűs és Tobola Norbert dobos.

Részletek a koncertről itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.