Shock!

szeptember 21.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Hazai fellépők is csatlakoznak a Kreator / Eluveitie / Jinjer trióhoz

Magyar csapatok is színesítik majd a palettát az idei nyár egyetlen nagyobb nemzetközi metáleseményén Budapesten. A Summer Hell minifesztet augusztus 17-én rendezik a Barba Negrában.

0805summerhell

Jó ideig úgy nézett ki, hogy idén nyáron nemzetközi fellépők nélkül maradunk, ám a Summer Hell fesztiválra augusztus 17-én együtt érkezik a Barba Negrába a Mille Petrozza vezette német thrashbrigád, a Kreator, a svájci folk/melodic death metal alapcsapat, az Eluveitie és Tatiana Shmailyuk énekesnővel az élén az ukrán Jinjer.

Hozzájuk most három hazai zenekar csatlakozik; a 2009-es alakulás óta hosszú utat bejárt, nemzetközileg is ismert és elismert The Hellfreaks elképesztően fogós punk rock / psychobilly / metal muzsikát hoz nekünk. A 2016-os Astoria lemezzel még inkább metálos hangvételbe váltó dalokat Shakey Sue énekesnő mellett Jozzy (String Theory, ex-Leander Rising stb.) gitáros, Budai Béla (ex-Moby Dick, ex-Leander Rising stb.) dobos és Domján Gabi basszusgitáros eleveníti meg a színpadon. Melléjük sorakozik fel a Nova Prospect, akik az elmúlt évet azzal töltötték, hogy gőzerővel dolgoztak negyedik nagylemezükön, amely Törékeny egyensúly címmel fog megjelenni az októberi HammerWorld magazin mellékleteként. A lemezről egy dal már tavaly ősszel megjelent az első dal, a klipes Légy valaki. Ha pedig a Kreator ellenére thrashből nem lenne elég, a Remorse legénysége egy kis további fémipari hanghatást biztosít, melyben az idén megjelent Kohó lemez dalai is főszerepet kapnak.

Részletek és jegyinformációk itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wendigo - Gödöllő, Trafó, 2004. október 8.