Shock!

augusztus 24.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Február 29-én Scorpions az Arénában

0901scorpions2016. február 29-én ismét Budapesten lép fel a Scorpions. Klaus Meinéék ötvenéves jubileumi turnéjuk keretében játszanak Magyarországon, a helyszín a Papp László Budapest Sportaréna lesz.

Legutóbb tavalyelőtt, egy Hősök terén rendezett ingyenes népünnepélyen játszott Magyarországon a Scorpions, de a zenekar 2016-ban is eljut hozzánk: a Live Nation bejelentése szerint jövő február végén ismét Budapesten, az Arénában koncerteznek. A buli a banda fennállásának ötvenéves jubileuma előtt tisztelgő turné része, amely egyben a tavaly kiadott, részben régi, átdolgozott szerzeményeket tartalmazó Return To Forever lemez bemutatásául is szolgál. A budapesti koncertre jegyek szeptember 4. óta kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül. Limitált számban kiemelt állójegyek is elérhetők a három különböző árú ülőjegy és a normál állójegyek mellett. További részletek itt.

A bandához kapcsolódó hír, hogy november 6-án öt klasszikus Scorpions-album is kijött felújított változatban, rengeteg bónusszal, szintén a fél évszázados évfordulóhoz kapcsolódóan, így például a Lovedrive, a Blackout, a Love At First Sting, a World Wide Live és a Savage Amusement.

Matthias Jabsszal készített tavalyi interjúnkat itt olvashatod.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2007. január 12.