Shock!

május 27.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Február 29-én Scorpions az Arénában

0901scorpions2016. február 29-én ismét Budapesten lép fel a Scorpions. Klaus Meinéék ötvenéves jubileumi turnéjuk keretében játszanak Magyarországon, a helyszín a Papp László Budapest Sportaréna lesz.

Legutóbb tavalyelőtt, egy Hősök terén rendezett ingyenes népünnepélyen játszott Magyarországon a Scorpions, de a zenekar 2016-ban is eljut hozzánk: a Live Nation bejelentése szerint jövő február végén ismét Budapesten, az Arénában koncerteznek. A buli a banda fennállásának ötvenéves jubileuma előtt tisztelgő turné része, amely egyben a tavaly kiadott, részben régi, átdolgozott szerzeményeket tartalmazó Return To Forever lemez bemutatásául is szolgál. A budapesti koncertre jegyek szeptember 4. óta kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül. Limitált számban kiemelt állójegyek is elérhetők a három különböző árú ülőjegy és a normál állójegyek mellett. További részletek itt.

A bandához kapcsolódó hír, hogy november 6-án öt klasszikus Scorpions-album is kijött felújított változatban, rengeteg bónusszal, szintén a fél évszázados évfordulóhoz kapcsolódóan, így például a Lovedrive, a Blackout, a Love At First Sting, a World Wide Live és a Savage Amusement.

Matthias Jabsszal készített tavalyi interjúnkat itt olvashatod.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.