Shock!

március 30.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Énekesnős este a Club 202-ben: Delain, Anneke, Amberian Dawn

1104delainNovember 5-én három elbűvölő énekesnőé lesz a főszerep a Club 202-ben: a holland Delain tér vissza Magyarországra, méghozzá honfitársuk, Anneke van Giersbergen oldalán, aki ezen az estén az Arjen Anthony Lucassennel készített The Gentle Storm albumot mutatja be zenekarával. Az estét a finn Amberian Dawn koncertje nyitja.

Februárban Magyarországon is fergeteges akusztikus koncertet adott Anneke Van Giersbergen és Arjen Lucassen, és november 5-én ismét Budapesten köszönthetjük az énekesnőt a The Diary lemez kapcsán. Ezeken a teljes zenekaros koncerteken Lucassen – aki köztudottan nem nagy barátja az élő fellépéseknek – a felvezető bulikkal szemben már nem lesz ott, az énekesnőt ismert holland zenészek kísérik: Merel Bechtold (Purest Of Pain, MaYaN) és Ferry Duijsens gitárosok (Anneke Van Giersbergen, ex-Dreadlock Pussy), Ed Warby dobos (Hail Of Bullets, Ayreon, ex-Gorefest), Johan Van Stratum basszer (Stream Of Passion), Joost van den Broek billentyűs (ex-After Forever) és Marcela Bovio vokalista (Stream Of Passion).

Az este főzenekara ugyanakkor a szintén holland Delain lesz, amelyet a Within Temptation volt billentyűse, Martijn Westerholt alapított Charlotte Wessels énekesnővel. A csapat eddig négy nagylemezt jelentetett meg, a legutóbbit tavaly, The Human Contradiction címmel, és ugyan Martin korábbi bandájának népszerűségét még nem érték el, igen szépen jönnek felfelé. Az estét a finn Amberian Dawn nyitja.

A jegyek a koncert napján 4900 forintba kerülnek. A kapunyitás 19.00-kor esedékes, az Amberian Dawn 19.30-kor kezd, majd 20.20-tól a The Gentle Storm következik, a Delain pedig 21.40-kor lép színpadra. További részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 P 2015-11-04 14:13
Nyár óta erre várok, erre másnap reggel 8-ra kötelező jelenlét a munkahelyen úgy, hogy csüt este is bent kell lenni... A gentle storm miatt csakis.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.