Shock!

december 18.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Egy hét rock, metal és punk 6990 forintért

0511rockmaratonMájus 31-ig még akciósan lehet megvásárolni a hetijegyet a pécsi Rockmaratonra, méghozzá az egészen nevetséges 6990 forintos áron. Ugyanakkor a fesztiválra szóló teljes árú jegy is csak 9990 forintba kerül, és ezért cserébe olyan bandákkal lehet tölteni június utolsó hetét a Malomvölgyi Arborétumban, mint a Kreator, a Sick Of It All, a Marduk vagy az Eluveitie.

A trafiktörvény július elsejei életbe léptetése miatt a Rockmaraton más rendezvényekhez hasonlóan, kényszerűségből június utolsó hetére került, de a dátumváltozáson kívül a dolgok maradnak a régi kerékvágásukban. Egyetlen hazai fesztiválként továbbra is kizárólag a rock/metal és punk/hardcore zenei tengelyek által körbehatárolt palettán mozognak. Az egy hetes Rockmaratonon elővételi áron mindössze 6990 forintért lehet megnézni négy színpadon összesen 156 zenekart. A nemzetközi fellépők közül olyan nevek lesznek majd ott Pécsen, mint a német thrash legenda Kreator, vagy a New York hardcore egyik alapzenekara, a Sick Of It All. Két év után újra visszatér a fesztiválra a folk metal egyik koronázatlan királya, a svájci Eluveitie, Svédországból pedig a kultikus black ikon, a Marduk és a lágyabb dallamok kedvelői számára csemegének ígérkező progresszív heavy/power metal csapat, az Evergrey teszi tiszteletét. A punkoknak talpalávalót az idén 33 éves, angol The Business zenekar biztosít majd, a színpadról ugrálók számára a kaliforniai hardcore banda, a Terror súlyos koncertje lesz felejthetetlen, a tört ritmusok szerelmeseinek a Veil Of Maya deathcore-ja adja majd. Emellett a hazai rockszíntér krémje is ott lesz Pécsen.

A SZÉP kártyások és a külföldről érkezők már regisztrálhatják vásárlási igényüket a www.rockmaraton.hu/jegyek cím alatt található webshopban. Akik készpénzért vásárolnák meg a bérletet, látogassák meg szépen a legközelebbi Ticketportál jegyértékesítő helyet, vagy rendeljék meg a Rockmaraton webshopján keresztül.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.