Shock!

május 25.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Egy hét rock, metal és punk 6990 forintért

0511rockmaratonMájus 31-ig még akciósan lehet megvásárolni a hetijegyet a pécsi Rockmaratonra, méghozzá az egészen nevetséges 6990 forintos áron. Ugyanakkor a fesztiválra szóló teljes árú jegy is csak 9990 forintba kerül, és ezért cserébe olyan bandákkal lehet tölteni június utolsó hetét a Malomvölgyi Arborétumban, mint a Kreator, a Sick Of It All, a Marduk vagy az Eluveitie.

A trafiktörvény július elsejei életbe léptetése miatt a Rockmaraton más rendezvényekhez hasonlóan, kényszerűségből június utolsó hetére került, de a dátumváltozáson kívül a dolgok maradnak a régi kerékvágásukban. Egyetlen hazai fesztiválként továbbra is kizárólag a rock/metal és punk/hardcore zenei tengelyek által körbehatárolt palettán mozognak. Az egy hetes Rockmaratonon elővételi áron mindössze 6990 forintért lehet megnézni négy színpadon összesen 156 zenekart. A nemzetközi fellépők közül olyan nevek lesznek majd ott Pécsen, mint a német thrash legenda Kreator, vagy a New York hardcore egyik alapzenekara, a Sick Of It All. Két év után újra visszatér a fesztiválra a folk metal egyik koronázatlan királya, a svájci Eluveitie, Svédországból pedig a kultikus black ikon, a Marduk és a lágyabb dallamok kedvelői számára csemegének ígérkező progresszív heavy/power metal csapat, az Evergrey teszi tiszteletét. A punkoknak talpalávalót az idén 33 éves, angol The Business zenekar biztosít majd, a színpadról ugrálók számára a kaliforniai hardcore banda, a Terror súlyos koncertje lesz felejthetetlen, a tört ritmusok szerelmeseinek a Veil Of Maya deathcore-ja adja majd. Emellett a hazai rockszíntér krémje is ott lesz Pécsen.

A SZÉP kártyások és a külföldről érkezők már regisztrálhatják vásárlási igényüket a www.rockmaraton.hu/jegyek cím alatt található webshopban. Akik készpénzért vásárolnák meg a bérletet, látogassák meg szépen a legközelebbi Ticketportál jegyértékesítő helyet, vagy rendeljék meg a Rockmaraton webshopján keresztül.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wendigo - Budapest, Wigwam, 2005. február 16.