Shock!

október 21.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Egy hét rock, metal és punk 6990 forintért

0511rockmaratonMájus 31-ig még akciósan lehet megvásárolni a hetijegyet a pécsi Rockmaratonra, méghozzá az egészen nevetséges 6990 forintos áron. Ugyanakkor a fesztiválra szóló teljes árú jegy is csak 9990 forintba kerül, és ezért cserébe olyan bandákkal lehet tölteni június utolsó hetét a Malomvölgyi Arborétumban, mint a Kreator, a Sick Of It All, a Marduk vagy az Eluveitie.

A trafiktörvény július elsejei életbe léptetése miatt a Rockmaraton más rendezvényekhez hasonlóan, kényszerűségből június utolsó hetére került, de a dátumváltozáson kívül a dolgok maradnak a régi kerékvágásukban. Egyetlen hazai fesztiválként továbbra is kizárólag a rock/metal és punk/hardcore zenei tengelyek által körbehatárolt palettán mozognak. Az egy hetes Rockmaratonon elővételi áron mindössze 6990 forintért lehet megnézni négy színpadon összesen 156 zenekart. A nemzetközi fellépők közül olyan nevek lesznek majd ott Pécsen, mint a német thrash legenda Kreator, vagy a New York hardcore egyik alapzenekara, a Sick Of It All. Két év után újra visszatér a fesztiválra a folk metal egyik koronázatlan királya, a svájci Eluveitie, Svédországból pedig a kultikus black ikon, a Marduk és a lágyabb dallamok kedvelői számára csemegének ígérkező progresszív heavy/power metal csapat, az Evergrey teszi tiszteletét. A punkoknak talpalávalót az idén 33 éves, angol The Business zenekar biztosít majd, a színpadról ugrálók számára a kaliforniai hardcore banda, a Terror súlyos koncertje lesz felejthetetlen, a tört ritmusok szerelmeseinek a Veil Of Maya deathcore-ja adja majd. Emellett a hazai rockszíntér krémje is ott lesz Pécsen.

A SZÉP kártyások és a külföldről érkezők már regisztrálhatják vásárlási igényüket a www.rockmaraton.hu/jegyek cím alatt található webshopban. Akik készpénzért vásárolnák meg a bérletet, látogassák meg szépen a legközelebbi Ticketportál jegyértékesítő helyet, vagy rendeljék meg a Rockmaraton webshopján keresztül.

 
FacebookGoogle bookmarkMyspace bookmarkIWIWSatartlapDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huDiggUrlGuru.huBlogter.hu

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Legfrissebb galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.