Shock!

július 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Budapestre jön a punkos The Virginmarys

A The Virginmarys lendületes punk-rock zenéjével tavaly már bemutatkozott a The Sisters of Mercy előzenekaraként, most pedig saját bulijukkal térnek vissza egy hatalmas zúzásra november 21-én, a Dürer Kertbe.

0705_theviginmarys

A brit The Virginmarys energikus és nyers hangzásáról ismert, zenéjük a punk, a grunge és az alternatív rock elemeit ötvözi. A bandát Ally Dickaty és Danny Dolan alapította Macclesfieldben és először 2013-ban figyeltek fel rájuk King of Conflict című debütáló albumuk megjelenésekor, amely a Billboard New Artist Alternative Chart 3. helyén, valamint a Billboard Heatseekars Chart 8. helyén debütált. A magas intenzitású koncertjeiknek hamar híre ment az Egyesült Királyságban, Európában, az USA-ban és Japánban, ahol olyan előadók előzenekara voltak, mint a Queens of The Stone Age, a Shinedown, Slash és a Sisters of Mercy. Utóbbi előtt mi is láthattuk őket tavaly.

Zenéjüket erőteljes gitárriffek és dobolás, érzelmes és zord ének jellemzi, gyakran elgondolkodtató és szenvedélyes dalszövegekkel, amelyek a személyes küzdelmektől a társadalmi és politikai témákig terjednek. Egyszerre dallamos és agresszív hangzásukból árad a lázadás és az őszinteség, amely jól rezonál a közönségükkel. A kemény zene és a tartalmas szövegek kombinációja elköltelezett rajongótábort és sok kritikai elismerést gyűjtött számukra a rockzenei színtéren. Idén pedig egy vadonatúj stúdióalbummal is jelentkeznek, ezt mutatják be a Budapestre is elérő európai és brit turnéjukon.

Jegyek már kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.