Shock!

október 18.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés
Shockmagazin

Budapesten és Sástón is fellép a The Eternal

Legutóbbi, Waiting For The Endless Dawn című albumának turnéjával érkezik tíz év után újra Európába és Magyarországra az ausztrál The Eternal. A zenekar két koncertet is ad hazánkban augusztusban.

0730theeternal

A sötét, melankolikus, progos-doomos metalban utazó ausztrál The Eterenal tizenhat éves fennállása folyamán olyan nevekkel turnézott világszerte, mint az Amorphis, az Anathema, a Him, a Katatonia, a Swallow The Sun, az Opeth és a Paradise Lost. Maguk mögött tudhatnak hat albumot, két koncertalbumot és egy koncert DVD-t, és többször is játszottak már Magyarországon, budapesti klubokban éppúgy, mint Pécsen és Szegeden.

Az aktuális európai turnét a Fekete Zaj fesztiválon kezdik, majd adnak Budapesten is egy koncertet. A sástói feszten augusztus 17-én játszanak: az idei rendezvényen rajtuk kívül olyan zenekarok lépnek fel többek között, mint a Tribulation, az Oceans Of Slumber, a Katla. vagy a Mayflower Madame. A Dürerben csatlakozik az ausztrálokhoz négy hazai zenekar, a Clue, a Mert a Devil Seed és a Gravel Shores, így az este folyamán az okkult doomtól a grunge-on és stoner rockon át az éteri elektro-popig bővül a zenei felhozatal. Az augusztus 21-ei buliról bővebb információk itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.