Shock!

november 27.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Archaic, Positive Mental Attitude és Atrox Trauma a Robotban

Saját szervezésű bulin, végre idősatu nélkül, először lép fel négyesben Budapesten az Archaic, ahol egy-két új dal is felcsendül majd. A bulin a PMA és az Atrox Trauma is ott lesz.

0524archaic

A 2020-as év nem fog bevonulni a történelem legjobb évei közé. Az Archaic is megjárta a mennyországot és poklot is: tagcserét megélni sosem egyszerű, ám a lendület viszi tovább a csapatot. „Voltunk Izraelben, cseh, német, és magyar fesztiválokon, és most itt az idő, hogy visszatérjünk a föld alá! Szeptember 11-én igazi metal csemege lesz a budapesti Robotban! A hardcore-fanatikusoknak nem kell bemutatni a nemzetközi szintű PMA zenekart, és az Atrox Trauma neve is hihetetlenül jól cseng az undergroundban! És a fő kérdés, hogy ki tudja, meddig engedik az ilyen jellegű bulikat?"

A 2016-ban alakult PMA zenekar másfél év elteltével játszik most újra Budapesten. Az említett pesti koncerten mutatták be legutóbbi New York című kislemezüket. Most egy új single felvétele előtt állnak, de amíg az elkészül, addig várják, hogy találkozzanak a közönséggel a Robotban. Mindez a thrasher Atrox Traumára is áll, akik hét év után lépnek fel a fővárosban.

Részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wendigo - Budapest, Pesti Est Café, 2004. május 15.