Shock!

április 17.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Áprilisban az Akváriumban koncertezik Cassyette

Cassyette igazi lázadó dalszerző, aki olyan előadókkal turnézott már, mint a Bring Me the Horizon, a My Chemical Romance vagy éppen a Sum41, akik előtt Budapesten is fellépett. A brit énekesnő zúzós zenéjével és egyedi megjelenésével hamar igazi alternatív ikon lehet, aki sikeres teltházas brit turnéja után április 23-án az Akvárium Klub színpadát is megrengeti.

0125_casseyette
Cassyette-et leginkább úgy lehet leírni, mint a természet erejét. Ő egy igazi, megalkuvást nem tűrő essexi zenész, aki hangosan és szégyentelenül követeli vissza a rock gyökereit, fülbemászó alternatív-rock, pop zenéjével. A vagány énekesnő korábban olyan előadókkal turnézott, mint a Sum41 – előttük 2022-ben mi is elcsíphettük az Arénában -, a My Chemical Romance és a Bring Me the Horizon, de számos fesztiválon is megrengette már a színpadot. Cassyette kirobbanó energiái miatt megkapta a Heavy Music Awards „Legjobb feltörekvő előadó" díját is. A Kerrang magazin pedig egyenesen egy alternatív pop ikonnak nevezte.

Abban mindenki egyetért, hogy érdemes figyelni a brit angol dalszerző-énekesnőre, aki sajátjai mellett már jó ideje ír más előadók számára is dalokat, így éppen itt volt az ideje, hogy 2018-ban előrukkolja szólóanyagával. 2022-es debütáló lemezét, a Sad Girl Mixtape-et egyenesen bátor és briliánsként jellemezték a kritikusok. Aki ott volt a Sum41 előtti fellépésén az már nem fog meglepődni, hogy Cassyette fellépése igazi nyers, energiától pulzáló előadás, április 23-án pedig csak az övé lesz a színpad első budapesti klubkoncertjén, az Akvárium Klub KisHalljában.

Facebook-esemény

Jegyvásárlás

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.