Shock!

április 22.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

A Barba Negrában koncertezik az Our Last Night

Október 5-én a Barba Negra ad otthont a kezdetben feldolgozásaikról ismert, majd saját slágereikkel is maradandót alkotó Our Last Night koncertjének, akik majd tíz év után térnek vissza hozzánk.

0401_ourlastnight

Az idén 20 éves Our Last Night egy különleges hangulatú estére várja a magyarországi rajongóit. A Wentworth testvérek által vezetett zenekar feldolgozásaik révén vált ismertté, ami azonban lehetőséget adott nekik arra, hogy saját zenéjüket is elfogadtassák, és egy új szintre emeljék. A Shape of You feldolgozása tette igazán ismerté a bandát, ami egy hét alatt átlépte az ötmillió megtekintést. Amellett, hogy az Our Last Night továbbra is aktívan jelentkezik feldolgozásokkal, saját post-hardcore zenéjüket sem szorítják háttérbe, amivel hozzánk is ellátogatnak idén ősszel.

2015-ben kétszer is jártak a Dürer Kertben, azóta viszont nem kevesebb, mint nyolc albumot adtak ki, így biztos nem lesz önismétlő a koncert azoknak sem, akik már akkor is látták a bandát. Ugyan a tengerentúlon most épp, egy covers only névre keresztelt, csak feldolgozásokat felvonultató programot adnak elő estéről estére, de az őszi európai turnéban már saját dalokkal teletűzdelt szettet kap a Barba Negra közönsége október 5-én.

Jegyek már kaphatók a www.livenation.hu, www.funcode.hu és a www.rock1.hu oldalakon.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.