Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

2014 egyetlen koncertje a Black-Outtal

1114blackoutNovember 15-én Kowa, Fehérvári Attila és a Csányi testvérek egy év után újra beveszik a Barba Negrát, hogy megünnepeljék a Black-Out soron következő, 21. születésnapját.

A bő húsz éve érvényes Black-Out hangzás a karizmatikus énekhangnak, az elmésen megkomponált gitárriffeknek és vokáloknak, valamint a virtuóz, ám mégis masszív alapokat hozó ritmusszekciónak köszönhetően a zenekar védjegyévé vált. A tálalás is igazán emlékezetes lesz a Barba Negrában: idén először speciális pirotechnikával és vetítéssel készülnek az egyetlen 2014-es Black-Out koncertre.

A koncert napján megvásárolható lesz a 20 év 20 dal DVD, amelyet a frenetikus tavalyi születésnapi bulin rögzítettek. Dedikálásra is lesz lehetőség, 19.30-tól, de a két előzenekar miatt is érdemes korán érkezni! Az estét a fiatal tehetségekből álló Lucy nyitja egy mini lemezbemutató koncerttel, utánuk pedig a szintén a '90-es évek óta aktív Hollywoodoo játszik majd. Csillagos című számukat az idén nyáron rongyosra játszották a rádiók, de számos más sikerdallal is készülnek az estére! Bizonyára sokan emlékeznek, hogy 10 éve a Süss Fel Napban együtt játszott a két banda. Azóta Gergő, a zenekar frontembere, csak a súlyától szabadult meg, énekhangja ugyanolyan masszív, mint azelőtt, és ezt november 15-én meg is mutatja nekünk!

További részletek itt.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
-2 #1 bogar 2014-11-15 11:19
Évente egyszer még elmegy, hogy Kowa nem énekel, csak szaval. :-)
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.