Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Újabb Sabbath-pletykák Ozzy rejtélyes távolléte miatt

Ozzy Osbourne nem vett részt a fia által jegyzett God Bless Ozzy Osbourne című film augusztus 22-ei hollywoodi díszpremierjén, ami tovább tüzeli a Black Sabbath eredeti felállásának újjáalakulásáról szóló pletykákat. A bemutatón természetesen számos rocksztár vonult fel: Zakk Wylde, Nikki Sixx, Robert Trujillo, Mike Bordin és Rudy Sarzo egyaránt kíváncsiak voltak Jack Osbourne mozijára.

Ozzy feltűnő távolmaradása természetesen csak olaj volt arra a tűzre, amely a múlt héten gyulladt ki a Birmingham Mail újság írása és Tony Iommi sajátos cáfolata után. Az énekes lánya, Kelly Osbourne sem feltétlenül a pletykák terjedése ellen hatott a premieren adott nyilatkozatával. „A papám... nos, nem tudom, elmondhatom-e, mit csinál", mondta Kelly az Artisannak. „Valami nagyon-nagyon izgalmassal foglalkozik éppen. Épp befejezte a turnézást, most pedig roppant izgalmas ügyeken dolgozik. De ennél többet nem árulhatok el." Az idén áprilisi Tribeca fesztiválon már bemutatott filmet producerként jegyző Jack szintén kétértelműen fogalmazott, amikor megkérdezték, Ozzy vajon Angliában melózik-e a klasszikus felállású Black Sabbath visszatérő lemezén Tony Iommi, Geezer Butler és Bill Ward társaságában. „Sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom, hol és kikkel van éppen", zárta rövidre a témát.

A bemutatón Ozzy korábbi zenésztársai közül megjelent Zakk Wylde, a jelenleg a Metallicában basszusgitározó Robert Trujillo, Mike Bordin és Rudy Sarzo, de a Mötley Crüe főnök Nikki Sixx is tiszteletét tette a premieren. A Mike Fleiss és Mike Piscitelli rendezte film több mint három éven át készült, és több mint négyszáz amerikai mozi tűzi műsorára speciális vetítések keretében augusztus 24-én és 29-én. Az Ozzy életét és karrierjét összegző alkotás várhatóan novemberben jelenik meg DVD-n.

No, ezek után vajon lesz Sabbath reunion? Ááááá, biztos nem...

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Eric Martin - Budapest, PeCsa Music Café, 2013. március 9.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.