Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Gyülekeznek a viharfelhők az Onslaught felett?

Michael Hourihan, az Extreme Noise Terror és a Desecration ütőse ül be a dobcucc mögé az Onslaughtnál, miután az eredeti dobos, Steve Grice (a képen) hivatalosan is bejelentette kilépését a zenekarból. A csapat turnéja március 31-én veszi kezdetét Hamburgban, és a brit thrasherek olyan dalokat is játszanak majd, amik eddig még soha nem kerültek elő élőben.

„Egy sor olyan eseményre került sor a közelmúltban, amik túlságosan is a régi dolgokat idézték számomra, azokat, amik végül 1991-ben is a zenekar végéhez vezettek", írja kilépése okairól közleményében Steve Grice. „Ezek a történések akkor érték el a csúcspontjukat, amikor mástól tudtam meg, hogy a zenekar a tudtom nélkül kötött le koncerteket egy beugró dobossal arra az időre, ami nekem a családi elkötelezettségeim nem lett volna megfelelő. Beszéljünk nyíltan: nem az a problémám, hogy időlegesen helyettesíteni akartak valakivel. Azzal van gondom, hogy a zenekarból senki sem tájékoztatott erről a döntésről. Másrészt tapasztalható némi rés a lemezeladásokban, koncertlátogatottságban megnyilvánuló valóság, illetve aközött, ahogyan bizonyos emberek tekintenek az Onslaughtra. Két gyermek apjaként, az ötvenhez közelítve ez a nézőpont egyszerűen nem fért össze az enyémmel."

A többiek egyelőre nem kommentálták Grice távozását, de a változások következtében immáron csak két régi tag, Nige Rockett gitáros és Sy Keeler énekes maradt a fedélzeten.

A zenekar remekül sikerült új albuma, a Sounds Of Violence január végén jelent meg. A Scream For Violence fedőnevű turné ezúttal elkerüli Magyarországot, de az osztrákoknál kétszer is meg lehet nézni őket a következő hónapokban: először április 15-én Bécsben, vagy május 29-én Miningben, a helyi Metalfesten. Az önálló bulikon a Suidakra és a Debauchery játszik Keelerék előtt. Az Onslaught olyan dalokat is leporol erre a körútra, amiket korábban még sosem nyomtak élőben, így előkerül majd a Rest In Pieces vagy a Shock And Awe is.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.