Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Guns N' Roses reunion: Matt szerint bármi benne van a pakliban

Amióta csak kiderült a Guns N' Roses Rock And Roll Hall Of Fame jelölése, nincs olyan interjú a tagokkal, ahol ne kerülne szóba a régi leosztás egy esetleges újonnani összeröffenése a tavaszi gálán. Most éppen Matt Sorum dobosnak szegezték neki a kérdést, aki társaihoz hasonlóan nem adott egyértelmű választ.

„Sosem tudhatod előre", mondta Matt Sorum az ausztrál Triple M rádiónak a régi tagok kibéküléséről. „Ahogy a Guns N' Rosesnál működtek a dolgok, először Slashnek és Axlnek kell rendeznie a dolgokat, ami egy cseppet problémás. Duff játszott Axllel, és úgy volt, hogy turnézni is fog vele a Loadeddal. Én hat éve találkoztam vele utoljára."

Sorum korábban azt nyilatkozta, azt tartaná ideális megoldásnak, ha egy esetleges Guns N' Roses újjáalakulásban a banda mindkét régi dobosa, azaz Steven Adler és ő is részt vennének. „Én leginkább azt mondanám nekik: hé, mindkettőnket vigyétek magatokkal! Hadd játsszam én a későbbi dolgokat. Legfeljebb két dobcuccunk lesz, kit érdekel... Ha az Appetite For Destruction anyaga jobban szól Stevennel, hát legyünk ott mindketten. Megengedhetik maguknak ezt a luxust."

Habár 2005-ben Matt rendezte korábbi nézeteltéréseit Axllel, a dobos több ízben is nemtetszését fejezte ki amiatt, hogy az énekes Guns N' Roses néven turnézik mindössze egyetlen régi taggal a fedélzeten. „Oké, én nem vagyok eredeti tag, de pontosan tisztában vagyok vele, hogy a banda magját Axl mellett Slash, Duff és talán Izzy jelentették. Szégyen ez az egész, és csakis Paul McCartney jut eszembe róla. Ő talán Beatlesnek hívja magát? Nem mondom, hogy akkorák voltunk, mint a Beatles, de... Szóval Sting The Police-ként turnézik? Nem. Jimmy Page és Robert Plant koncertezett valaha is Led Zeppelinként? Nem."

A jelenleg Észak-Amerikában turnézó Guns N' Roses egyébként a napokban átlépte 13 milliós követői létszámot a Facebookon, amivel felületük a közösségi oldal száz legnépszerűbb oldala közé került. A legkedveltebb zenei oldal Eminemé 49 millió követővel, hard rock/metal vonalról a Metallica vezet több mint 22 millió lájkolóval.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.