Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Guns N' Roses reunion: csak rock'n'roll, nem atomfizika

Annyi már most bizonyos, hogy ha a banda régi dobosain múlna a Guns N' Roses régi tagjainak összeállása az áprilisi Rock And Roll Hall Of Fame beiktatáson, összejönne a dolog. Steven Adler és Matt Sorum (a képen Joey Kramer, az Aerosmith ütőse társaságában) egyaránt arról beszéltek az utóbbi napokban, hogy reménykednek egy GN'R reunionben.

„Több emailt is küldtünk a menedzserének, amikor éppen azonos környéken voltunk, hogy szívesen játszanék egy-két dalt, de sosem érkezett válasz", magyarázta Axllel ápolt viszonyáról Steven Adler a Rolling Stone-nak. „Hét éve beszéltünk utoljára, akkor minden rendben volt... De az az interjú nem tetszett, amit októberben a That Metal Showban adott. Egyetlen kérdésre sem válaszolt. Garantálom azt, ami egyébként Eddie Trunk és a másik műsorvezető arcára is ki volt írva: mielőtt Axl megjelent, a menedzsere közölte velük, hogy ha ezt és ezt meg merik tőle kérdezni, szó nélkül távozni fog a beszélgetés kellős közepén. Azokra a kérdésekre pedig, amiket fel mertek tenni neki, szintén nem válaszolt. Azt mondta, amit akart, és mindenért mindig mást hibáztatott. Ki nem szarja le ezt? Csalódott voltam... Azt vártam, valami jobbat hallok majd tőle. Aztán a Rock And Roll Hall Of Fame dolog... Ezért gondolom, hogy nem fog eljönni. Mintha csak haragudott volna... Nem is válaszolt, amikor Eddie rákérdezett, csak annyit mondott, hogy bla-bla-bla-bla... Aztán valami olyat, hogy nem tudja, mit várnak az emberek tőle és a régi bandától. Hogyhogy mit várnak? Bassza meg, nem lehetnénk egyszerű emberek, akik annak idején együtt zenéltek, hihetetlen dolgokat éltek meg együtt, és nem játszhatnánk el simán pár nótát? Istenem, ez csak rock'n'roll, nem atomfizika!"

Steven szerint a többiek jelenléte nem kérdéses. „Sokat jelentene számomra, ha Axl ott lenne. Az is, ha Izzy eljönne. Tudom, hogy Duff és Slash ott lesznek, hiszen normális emberek. Izzy boldog a saját dolgaival, és teljes életet él. Egyike a hőseimnek, jobban felnézek rá, mint bárki másra. Steven Tyler és Izzy a két legnagyszerűbb ember, akikkel valaha találkoztam vagy akikre valaha hasonlítani akartam. Be akarom fejezni azokkal a barmokkal, amit annak idején elkezdtünk! Elkezdtünk valamit, szóval akkor fejezzük is be úgy, hogy legalább még egyszer együtt játszunk. Szeretnék csinálni egy világ körüli turnét, és tudom, hogy Slash és Duff is így vannak ezzel. Tartozunk ennyivel a rajongóknak. Húsz éve nem álltunk együtt a színpadon, de a rajongók megmaradtak a banda mellett, és hisznek benne. Minden nap kapom az üzeneteket az emberektől, hogy mennyit jelentett nekik az eredeti felállás. És természetesen Matt Sorumnak és Dizzy Reednek is ott a helye a beiktatáson. Dizzy játszott a Use Your Illusion lemezeken, és régebb óta van Axllel, mint bárki más. Megérdemli. Matt is. Azt hiszem, így heten érdemeljük meg."

Matt Sorum, aki korábban szintén azt mondta, hogy ha a Guns régi tagjai valaha is összeállnának, két dobossal kellene útra kelni, egy friss interjúban úgy fogalmazott: reméli, hogy lesz reunion. „Mindenki reménykedik abban, hogy a Rock And Roll Hall Of Fame beiktatáson ismét színpadra állunk majd. Pont most beszéltem Steven Adlerrel, kapcsolatban vagyunk. Mi biztos ott leszünk, és remélhetőleg jól érezzük majd magunkat. Ami az újjáalakulást illeti, remélem, hogy egyszer összejön. De a dolog azon múlik, el tudja-e rendezni a dolgokat Slash és Axl."

 

Hozzászólások 

 
+1 #3 Trollmagnet 2011-12-13 14:37
A dolog valóban azon múlik, hogy Axl és Slash végre le tudják rendezni a dolgokat.
Addig az, hogy a többiek mit nyilatkoznak, tök érdektelen.
Idézet
 
 
#2 M 2011-12-12 14:25
Idézet - Venomádi:
Van az a pénz..


van bizony
Idézet
 
 
+1 #1 Venomádi 2011-12-11 03:24
Van az a pénz..
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.