Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Dizzy Reed nem hiányolja Slasht és Duffot

A napokban futó észak-amerikai turné és a Rock And Roll Hall Of Fame jelölés miatt a tengerentúli médiában ismét napi rendszerességgel cikkeznek a Guns N' Rosesról, és ugyan W. Axl Rose mindössze egy interjút adott a VH1 That Metal Show műsorának – hosszú évek óta ez volt az első tévés megjelenése –, társai többé-kevésbé készségesen állnak a sajtó rendelkezésére. Dizzy Reed, aki Axl mellett a mostani Guns felállás egyetlen régi tagja, egyenesen úgy nyilatkozott: a jelenlegi a zenekar általa ismert eddigi legerősebb inkarnációja.

„Ez a Guns N' Roses a banda legjobb változata, amelyikben csak valaha is zenéltem", mondta a billentyűs a Billboardnak. „Mindenki szuper-tehetséges, és kiváló kölcsönhatás működik közöttünk. Szívesen lógunk egymással, óriási móka a közös zenélés is, szóval nem kérdés, hogy számomra ez a valaha létezett legerősebb felállás." Mindez önmagában természetesen Dizzy szerint sem eredményez majd automatikusan új lemezt a közeljövőben. „Nem beszéltünk még túl sokat a témáról... Sok rögzített anyagunk van, rengeteg olyan téma, amiket még a Chinese Democracyhez kezdtünk el kidolgozni. Csupa kiadatlan cucc, amiket nagyon szívesen befejeznék és megjelentetnék. És persze mindenkinek összegyűlt egy rakás óriási ötlete, komplett dala, vagyis folyamatosan boncolgatjuk egymás témáit. Én is folyamatosan felveszem a saját ötleteimet, aztán lejátszom mindenkinek, és ebből szépen kifejlődik valami."

Az interjúkban folyamatosan visszatérő téma a banda Rock And Roll Hall Of Fame jelölése, ami ismét beindította a találgatásokat a klasszikus Guns N' Roses esetleges újbóli összeállásáról. A NY Hard Rock Music Examiner kérdésére a csapat egyik gitárosa, Ron „Bumblefoot" Thal nem tudta megítélni, valóban katasztrofális lenne-e, ha Axl, Slash, Duff McKagan, Izzy Stradlin és Steven Adler ismét egy levegőt szívnának. „Sosem voltam egy légtérben mindnyájukkal... Szerintem csak azok tudják megítélni ezt a kérdést, akik igen. Lógtam együtt Izzyvel, lógtam együtt Duff-fal, Axllel folyamatosan együtt lógok, és egyszer Adlerrel is találkoztam. Biztos, hogy különös légkör alakulna ki... Feszült légkör. De ez csak az én saját spekulációm."

DJ Ashba gitáros a michigani Banana 101.5 Rocks rádiónak csupán annyit mondott: őt személy szerint egyáltalán nem sértené, ha ismét összeállna a régi Guns. „Sokat kérdeznek erről, és abból ítélve, amit tudok, őszintén szólva nem látok rá esélyt, hogy valaha is megtörténjen. De én lennék az első, aki jegyet vesz a koncertjükre, az tuti."

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.