Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Black metalos celeb a tévés tehetségkutatóban

A leukémia után még mindig lábadozó Behemoth főnök, Adam „Nergal" Darski a Terrorizer magazinnak elismerte, ami eddig csak pletykaként terjengett: valóban ő lesz a nagy sikerű The Voice tévés tehetségkutató lengyel kiadásának egyik zsűritagja.

„Még nem írtam alá a szerződést, de már a dolog előkészítése zajlik", mondta az egyik legismertebb európai black/death banda énekes/gitárosa. „Jó móka lesz, hiszen a történelem első black metalos zsűritagjaként vehetek részt valami mainstream dologban. Az emberek ki fognak készülni rajta! Lesz, aki imádja majd, más meg kibaszottul gyűlöli, de hát a zene mindig is erről szólt, nem igaz? Provokálni, eltérő véleményeket kiváltani. Minél szélsőségesebbek az álláspontok, annál jobb, legalábbis szerintem..."

Nergal persze kiemelte: korántsem az ő esete a celeb-életstílus, de akármit is tesz, Lengyelországban hírességnek számít. „A betegségem és az, hogy túléltem, csak még inkább rám irányította a figyelmet. És persze akadnak emberek, akik pénzt akarnak csinálni ebből az egészből, hiszen számukra jó sztori erről írni. Én viszont úgy álltam hozzá, hogy ha már valaki pénzt keres rajtam, én is kapjam meg belőle a saját részemet. Egy ideig távol kellett lennem a zenétől, egyáltalán mindenféle aktivitástól, szóval igenis szükségem van cserébe valami ellentételezésre!"

Bruce Dickinson nemrég egyébként gondolkodás nélkül elutasította, hogy zsűritagként szerepeljen az eredetileg az NBC-n debütált The Voice angol változatában, de az ő bankszámlája vélhetően kissé más képet mutat, mint Nergalé... Steven Tyler pedig az American Idol egyik mentoraként kimutathatóan megdobta az Aerosmith lemezek eladásait is. Nergal zsűrizése alighanem komoly extra reflektorfényt irányít majd az októbertől ismét koncertező Behemoth tevékenységére is.

 

Hozzászólások 

 
-2 #4 Palinkas Vince 2011-07-28 20:25
Riszpekt, hogy bevállalja. Kár, hogy nem tudok "zsebemzsescsem" nyelven :)
Idézet
 
 
#3 Equinox 2011-07-27 19:26
Idézet - Squateye:
Igen, azok a riffek sokkal gyengébbek lettek ettől a nyilatkozattól...

Te nem érted. A csőlátás jó dolog :D Sőt, odáig mennék, h mióta a black metalosok is rájöttek h a porszívó nem jó dolog gitár helyett, azóta nem is trú a műfaj, és csak popzenét termel
Idézet
 
 
+4 #2 Squateye 2011-07-27 17:19
Igen, azok a riffek sokkal gyengébbek lettek ettől a nyilatkozattól...
Idézet
 
 
-5 #1 Masztur Bálint 2011-07-27 16:29
Egy életre letagadom, hogy hallgattam Behemothot.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.