Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Antal Nimród rendezi a Metallica 3D-s mozifilmjét

Antal Nimród, a Kontroll és a Ragadozók rendezője dirigálja majd a Metallica 2013 nyarán esedékes 3D-s moziját – jelentette be a zenekar. A film producere Charlotte Huggins lesz, és egyaránt lesznek benne koncertmozis, illetve dokumentarista elemek.

„Már első magyar filmje, a Kontroll óta Antal Nimród rajongója vagyok, amit 2004-ben mutattak be Cannes-ban, és mindenkit elsöpört", mondja a döntésről Lars Ulrich. „Izgatottan figyeltem, ahogy felpörgött a karrierje Hollywoodban az elmúlt években. Miután találkoztunk, öt perc alatt lenyűgözött a szenvedélyességével, azzal, ahogy belefolyt a kreatív folyamatokba, és ahogyan nem gondolkodik skatulyákban."

„A Metallica mindig is életem fontos része volt, és hihetetlen lehetőség, amikor a hőseinkkel dolgozhatunk", mondja Antal Nimród. „Meg akarjuk örökíteni a Metallica erőteljes és lenyűgöző élő fellépéseinek energiáját, némi narratívát fűzünk bele, és 3D-ben forgatjuk le az egészet, hogy az egész élményt felerősítsük."

Antal Nimród hollywoodi karrierje az Elhagyott szoba (Vacancy) című thrillerrel kezdődött, legnagyobb amerikai sikere azonban a 2010-es Predator mozi, a Ragadozók volt, amely új életet lehelt a gyenge Aliens VS. Predator filmek által kinyírt franchise-ba.

Tavaly márciusban a Writers Group Film Corp. nevű cég már belengette egy 3D-s Metallica film elkészítésének hírét, ám a zenekar és menedzsmentje akkor még szinte azonnal elhatárolódott a készítőktől, és kijelentették: fantasztikusnak találják a 3D-s technikát, de egyelőre nincsenek vele konkrétabb terveik. Októberben aztán a Deadline.com megszellőztette, hogy a Metallica saját finanszírozásban kíván elkészíteni egy 3D-s mozit Charlotte Huggins producer közreműködésével. Ezt december végén végre a zenekar is megerősítette.

 

Hozzászólások 

 
+8 #2 M 2012-03-08 15:42
respect!
Idézet
 
 
+8 #1 Motorbraath 2012-03-08 10:43
Ez király! Akár Magyarországon is lehetne a forgatás...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.