Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Wilk: „Azt kívánom, bárcsak Bill Ward játszhatott volna helyettem”

0728wilkAugusztustól ismét Tom Morellóval és Tim Commerforddal, illetve Chuck D-vel és B-Reallel turnézik Észak-Amerikában Brad Wilk, ám a Rage Against The Machine és az Audioslave dobosának nevével az utóbbi években leggyakrabban a Black Sabbath 13 albuma kapcsán találkozhattunk. Wilket személyesen Rick Rubin producer kérte fel a melóra, ám a dobos most meglepő kijelentést tett a felvételekről.

„Igazi megvalósult álom volt ez számomra”, mondta Wilk az Alternative Nationnek. „14 évesen a szobámban ültem egy magnóval, és megpróbáltam leszedni Bill Ward témáit. A Black Sabbath minden idők egyik legkedvesebb zenekara számomra, így egészen hihetetlen élmény volt, amikor felkértek, hogy játsszak velük. Az első héten már az is baromi nehéz volt, hogy egyáltalán kezeljem a helyzetet: ott vagyok velük egy helyiségben, és talán lemezt is készíthetek velük… Mind nagyszerű emberek, imádtam velük lenni, és hallgatni a történeteiket, miközben készítettük az albumot. Ugyanígy Rick Rubinnal is nagyszerű volt a közös munka, hiszen óriási producer. Tényleg életem áldása, hogy lehetőségem nyílt részt venni a dologban. Ugyanakkor amennyire fantasztikus is volt számomra a dolog, olyannyira azt kívánom: bárcsak Bill Ward játszhatott volna helyettem…”

A Prophets Of Rage augusztusban kezdi első turnéját, és elvileg európai koncertek is várhatók tőlük. A Black Sabbath júniusi budapesti fellépéséről itt olvashatsz.

 

Hozzászólások 

 
+2 #3 Biró Aurél 2016-07-29 07:13
Sajna, de Bill már a Heaven and Hell album óta nem egészséges. A Born again album felvételénél is csont részeg volt. A leépülés folyamatos volt. Kár érte!
Idézet
 
 
+7 #2 Tyrranicide 2016-07-28 22:37
mostanában nem nagyon csinyának ilyen muzsikát...egy kis szín a sok metálkór/deathkór/estehatkor után..
Idézet
 
 
+10 #1 Wendiii 2016-07-28 16:47
Szimpatikus.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.