Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Vimic néven fut Joey Jordison új zenekara, hallgasd meg tőlük az első dalt!

Vimic névre hallgat az új zenekar, amellyel ismét nyilvánosság elé lép a Slipknotból pár éve eltávolított Joey Jordison. A dobos két embert is átmentett a bandába a Scar The Martyrból, és egy dalt már meg is lehet hallgatni tőlük.

0506vimic

A Korn turnéiról háttérvokalistaként és extra ütősként ismert Kalen Chase Musmecci énekes, Jed Simon gitáros (Strapping Young Lad, Scar The Martyr), Kyle Konkiel basszer (Scar The Martyr) és Matthew Tarach billentyűs bútorozott össze Joey Jordisonnal a Vimic nevű új csapatban, amely Open Your Omen címen készítette el első nagylemezét. Az album producere a korábban a The Pretty Reckless-szel és a We Are Harlottal dolgozó Kato Khandwala volt, és a Roadrunnernél jelenik meg valamikor idén: a Simple Skeletons című dalt ide kattintva máris meg lehet hallgatni róla.

Mint a fentiekből is sejthető, a Vimic a Scar The Martyr romjain formálódott, ám Joey teljesen tiszta lappal akart indulni, miután kirúgták a Slipknotból, ezért döntött végül egy új banda beindítása mellett – amely egyébként hasonlóan működik, mint elődje. A zenekar turnézni is akar majd.

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 Codename333 2016-05-06 15:17
Pont tegnap gondoltam erre az emberre h mivan már,hol van már stb....:O bár sztem ezeknek a projekteknek sok értelme nincs....csak vergődik.Dobolni még azért rendesen tud de lehet ha viszakerülne a helyére jobban felpörögne.S Tavalyi slipknot koncert nagyon nagy volt de nekem azért ő hiányzott akármiylen jó show volt.....
Idézet
 
 
+2 #1 cápaidomár 2016-05-06 12:15
Joey stílusa azonnal azonosítható persze... De nem a régi. És hát nem is éppen egy nagy szám. Ezzel a Slipknot mellett labdába se tudnak rúgni, még a jelenlegi mellet sem...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.