Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Velvet Revolver: nem kizárt a folytatás Weilanddel?

Dave Kushner gitáros, a Velvet Revolver szürke eminenciása a felelős azért, hogy a csapat január 12-én közel négy év után ismét színpadra áll egy speciális Los Angeles-i emlékkoncerten, amelyet a tavaly elhunyt filmzeneszerző, John O'Brien emlékére rendeznek.

„John a legjobb barátom volt, amikor megtudtam, hogy meghalt, megsemmisültem", mondta Kushner a Rolling Stone-nak. „Még másnap is sokkos állapotban voltam, a feleségem pedig azt mondta nekem: szervezzek egy jótékonysági koncertet John felesége javára, és hozzam rá ismét össze a Velvet Revolvert. Így kezdődött a dolog. Amikor ősszel Duff-fal, Slash-sel és Matt Sorummal felléptünk egy másik jótékonysági bulin, a New York-i Road Recoveryn, megkérdeztem, mit szólnának a dologhoz, és amikor igent mondtak, Scott-tal is felvettem a kapcsolatot. Ő szintén benne volt a dologban. Mivel régóta nem játszottunk vele, azt mondtam: nézd, nyomjunk csak három nótát, az nem túl nagy erőfeszítés. Így aztán összeszedtünk egy rakás arcot, és mindenki három dalt játszik majd."

Arra a kérdésre, hogy vajon elképzelhető-e a Velvet Revolver újonnani beindulása Weilanddel, Kushner kitérő választ adott. „Négy éve nem játszottunk együtt, így most mindannyian úgy vagyunk ezzel az egésszel, hogy nézzük meg, milyen lesz. Tudom, hogy mindenkinek van egy rakás más elkötelezettsége, de szerintem úgy állunk hozzá, hogy hozzuk ezt most össze, legyünk túl rajta, aztán majd meglátjuk..."

John O'Brient augusztus 20-án találták holtan chicagói hotelszobájában, mindössze 45 éves korában. Az emlékére rendezendő Los Angeles-i Love You Madly: A Concert For John O'Brien gálán a Velvet Revolver mellett a Maroon 5 képviseletében ott lesz Adam Levine és James Valentine, Sheryl Crow, Tom Morello a Rage Against The Machine-ből.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.