Shock!

május 19.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Végül nem jön az Anthrax Sopronba

0917anthraxMint az sejthető volt, végül természetesen nem lesz egy hónapon belül két Anthrax koncert Magyarországon. Scott Ianék június 3-án fellépnek Budapesten az Iron Maiden előtt, de a zenekar turnémenetrendjéből eltűnt az őket július 1-re Sopronba, a VOLT Fesztiválra ígérő bejegyzés.

Nem Sopronban, hanem Belfastban játszik idén július 1-jén az Anthrax, vagyis akármi is okozta, hogy ugyanerre a napra eredetileg egy VOLT-os fellépést hirdetett meg a csapat hivatalos honlapja, mára letisztult a kép. Mindez persze nem meglepő, hiszen a magyar szervezők részéről soha egyetlen megnyilvánulás sem ígérte a New York-i thrashereket a VOLT-ra, amely hivatalosan egyébként csak július 2-án kezdődik, és furcsa is lett volna, ha a banda egy hónapon belül kétszer is elvetődik egy olyan kis országba, mint Magyarország. Aki tehát újfent látni szeretné Scottékat a tavalyi elementáris budapesti koncert után, annak június 3-án a Papp László Budapest Sportarénában a helye, ahol a zenekar az Iron Maiden vendégeként lép színpadra. A bulira korlátozott számban még mindig kaphatók jegyek.

A VOLT-on egyébként olyan fellépők képviselik a rockvonalat idén, mint a 30 Seconds To Mars, az Arctic Monkeys vagy a Volbeat, aki pedig valami súlyosabbra vágyik, az többek között a Hatebreednek, a Skindrednek vagy a Karnivoolnak örülhet. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#1 Bandi 2014-05-01 18:35
Azért kár!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.