Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Végső nyugalomra helyezték Mitch Luckert

November 8-án eltemették Mitch Luckert, a Suicide Silence frontemberét, aki egy motorbalesetben vesztette életét november 1-jére virradóra. A ceremónián csak az énekes családja és barátai, illetve zenésztársai vettek részt.

„El kellett ma temetnem a testvéremet", írta a gyászszertartást követően a Twitteren Dan Kenny, a Suicide Silence basszusgitárosa. „Amikor láttám, békésnek tűnt. Nagyon nehéz volt, de muszáj volt látnom. A rajongóknak pedig mind tudniuk kell: Mitch szeretett titeket!"

A Suicide Silence emlékalapot hozott létre, amelyből Lucker feleségét és árván maradt ötéves kislányát, Kenadee-t támogatják majd. Aki 20 dollárnál többet adományoz, egy pólót is kap a csapattól, az 5 dollár feletti adományok gazdái pedig egy, a banda weboldalán belül hamarosan létrehozandó tribute aloldalon láthatják vissza a nevüket.

Lucker Harley-Davidsonján hajtott délnek Huntington Beach főutcáján Halloween estéjén, amikor valamivel 21 óra előtt egy villanyoszlopnak ütközött. A motor a karambol után tovább csúszott lefelé az úttesten, és nekicsapódott egy Nissan furgonnak. Mitch olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már a helyszínen meg kellett műteni, de az orvosok sajnos nem tudtak rajta segíteni: nem sokkal reggel 6 óra után, már a kórházban elhunyt. Felesége utólagos közlése szerint az énekes a baleset előtt nem sokkal alkoholt fogyasztott.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Wigwam, 2005. március 18.