Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Until I Left You: hallgasd meg Joel Hoekstra és JSS egyik közös dalát!

0817joelUntil I Left You címmel meghallgatható egy Jeff Scott Soto által énekelt dal Joel Hoekstra október 16-án megjelenő projektlemezéről, amely a Dying To Live címet viseli, és a Frontiers kiadónál jelenik meg. Az anyag másik énekese Russell Allen.

Szólólemezzel jelentkezik ősszel a Frontiers kiadónál Joel Hoekstra. A gitáros projektjének hivatalos neve Joel Hoekstra's 13, és joggal hihetnénk, hogy a legutóbbi Whitesnake-lemezen történt szerzői mellőzését kompenzálja vele, a helyzet azonban nem ez: a többek között Russell Allen és Jeff Scott Soto vendégeskedésével készült anyag már azelőtt összeállt, hogy Joel csatlakozott volna David Coverdale-ékhez. Az albumon a Night Ranger volt és a Whitesnake jelenlegi szólógitárosa szerint kemény, melodikus rockzene lesz hallható, amelynek árnyalatai a Foreignertől a DIO-ig terjedő skálán váltakoznak, és olyan zenészek bukkannak fel a dalokban, mint az említett Allen, Jeff Scott Soto, Tony Franklin, Vinny Appice vagy Derek Sherinian. A dalokat azonban teljes egészében Joel jegyzi, és ő látta el a produceri teendőket is. „Évekkel ezelőtt már kiadtam három szólóalbumot, amelyek alapvetően instrumentális gitárzenét rejtettek", mondja Joel. „De ki akartam hozni valami olyasmit, ami abban a stílusban mutatja meg a produkciós és dalszerzési képességeimet, illetve a játékomat, amelyben egyébként is alkotok, ez pedig a melodikus hard rock. Így jött létre a Joel Hoekstra's 13 projekt."

0817hoekstracAz album még azelőtt íródott, hogy Hoekstra belépett volna a Whitesnake-be, és az alábbi dalok kerülnek fel rá:

01. Say Goodbye To The Sun
02. Anymore
03. Until I Left You
04. Long For The Days
05. Scream
06. Never Say Never
07. Changes
08. The Only Way To Go
09. Dying To Live
10. Start Again
11. What We Believe
12. Kill Or Be Killed (digitális bónusz)

Az Allen-féle Anymore és egy rövidebb, az album készítéséről szóló kisfilm mellett alább megtekinthető az Until I Left You című dal videója, a mikrofonnál Jeff Scott Sotóval.

 

Hozzászólások 

 
#2 meszo 2015-09-07 20:56
Kifejezetten szürke és semmitmondó dal. Jeff Scott Soto jelenléte sem mozdítja semmilyen irányba a nótát, ami pedig még meglepőbb, hogy az elméletileg főhős szerepében tündöklő Hoekstra sem játszik semmi érdekeset. Pozitívum, viszont, hogy a jó öreg Vinny még mindig nagyon jól nyomja!:)
Idézet
 
 
+1 #1 frontiers 2015-09-05 06:40
Nem rossz ez, de nem is jó! Tucat frontiers kiadvány, JSS ellenére is, kár érte :(
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Die Krupps - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.