Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Újabb álomturnénak örülhetnek az amerikaiak

Noha az utóbbi években már nekünk sem nagyon van okunk panaszra, most egy kicsit ismét csorgathatjuk a nyálunkat egy amerikai turné összeállítása láttán: a Hell On Earth fedőnevű csomagban társult headlinerként a Slayer és Rob Zombie indul neki az Egyesült Államoknak a nyáron, előzenekarként az Exodusszal.

A Slayer és Rob Zombie utoljára az 1999-es Ozzfesten játszottak együtt, de a baráti viszony azóta is megmaradt, Kerry King például vendégszerepelt a 2001-es Zombie album, a The Sinister Urge egyik dalában is. A két főattrakció váltott sorrendben zárja majd a koncerteket. Az már bizonyos, hogy a Slayer nem készül speciális műsorral a turnéra, hanem nagyjából arányosan válogatnak majd az elmúlt csaknem három évtized dalaiból, Rob Zombie pedig természetesen teljes színpadi kelléktárát felvonultatja a bulikon. Előzenekarként az Exodus játszik majd a headlinerek előtt.

Remélhetőleg ekkorra már felépül betegségéből a Slayer gitárosa, Jeff Hanneman is, akit jelenleg egyébként pont az Exodus főnök Gary Holt helyettesít az éppen zajló European Carnage turnén. A Slayer és a Megadeth közös körútja április 8-án éri el Budapestet, de akkor már biztosan nem Holt gitározik majd a bandában, hiszen az Exodusnak éppen Dél-Amerikában van jelenése. A Slayer a július 13-17. közötti tokaji Hegyalja fesztiválon is ott lesz.

A Slayer / Rob Zombie / Exodus túra július 20-án veszi kezdetét a pennsylvaniai Readingben, és augusztus 6-án zárul Seattle-ben.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.