Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Új koncert DVD-vel jelentkezik az Ignite

Bár Téglás Zoli az utóbbi hónapokban főképp a Pennywise frontemberi kötelezettségeivel foglalkozott, szerencsére ez sem szab gátat annak, hogy az Ignite július 18-án előrukkolhasson első koncert-DVD-jével. Az árulkodó című Our Darkest Days Live gerincét a banda 2008-as lipcsei fellépése fogja adni.

Ezen a turnén a srácok a Terrorral, a Death Before Dishonorrel, a Strung Outtal és a BurnThe8Trackkel járták kontinensünk nyugati klubjait, és estéről estére huszonegy dallal álltak színpadra. Emellett a képanyag természetesen egy dokumentumfilmet is felmutat majd, amely méltán foglalja össze azt, hogy Orange County egyik leginkább reményteli punkbandája hogyan nőhette ki magát a világ egyik leginkább meghatározó ikonjává, amit kötelező jelleggel az Our Darkest Dayshez készült két videoklip is igazol majd a lemezfelvételt megörökítő képkockákkal egyetemben.

A CD-vel kiegészülő felvétel már előrendelhető, és ezt azért is örömteli hangsúlyozni, mert a zenekar hamarosan ismét hazánkba látogat, éppúgy, mint az Ignite-oldalhajtásként indult Nations Afire. Utóbbi korábban a Last of the Believers néven működött, és frontembereként az egykori Rise Against-gitáros Chris Chassét jegyzi, míg a dobok mögött a Death By Stereo soraiból ismerős Todd Hennig ül. A banda bemutatkozó nagylemezét, a hamarosan megjelenő The Ghosts We Will Become-ot fogja bemutatni nálunk is, további információkkal pedig hamarosan jelentkezünk.

Téglás Zolival készített legutóbbi interjúnkat itt olvashatod, a Pennywise új albumának kritikájáért pedig ide kattints.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.